Saadet Partisi ve Gelecek Partisi’nin çatı belediye başkan adayı Oğuzhan Coşkun oldu. Pazartesi günü Atatürk Bulvarı’nda gerçekleşen programla Coşkun, adaylığını açıkladı. Programa partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Aday tanıtım programında Saadet partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Ömer Ayhan ve her iki partinin il ile ilçe teşkilatları da hazır bulundu.

Programın ilk konuşmalarını Gelecek Partisi İlçe Başkanı Salim Direk ve Saadet partisi İlçe Başkanı Murat Ali Aksoy yaparak vatandaşı selamladı. Ardından kürsüye İki partinin Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun geldi. Programın son konuşmasını ise Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Ömer Ayhan gerçekleştirdi. Coşkun, konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Allah’ın izniyle bir ay sonra kazanacağımız Karasu Belediyesi seçimlerinin ilk işaret fişeğini bugün buradan hep birlikte atıyoruz. Karasu halkı oturduğu koltuğun emanet olduğunu bilen bir başkan istiyor. Biz göreve geldiğimizde yönetim ilkelerimiz çok açık olacak.

Önce adil olacağız. Kibir ve gururdan uzak duracağız. Kapımız tüm Karasu’ya açık olacak. Bu ilçenin her bir insanına aynı değeri vereceğiz. En çok oy aldığımız mahalleden değil, en acil hizmete ihtiyacı olan yerden işe başlayacağız.

Belediye bütçesini gereksiz harcamalarla israf etmeyeceğiz, her bir kuruşunu emanet bilinci ile milletin hizmetine kullanacağız. Yaptığımız her yatırımın hesabını en ince detayına kadar milletin göreceği şekilde yayınlayacağız.

Yapılmış her güzel işin devamını sağlayacağız. Bir yerde bir iş yapacağımız zaman o işin bütün paydaşları ile görüşeceğiz. Bugün burada huzurunuzda seçim çalışmalarımıza başlarken parti rozetimi çıkarıyorum ve ay yıldızlı rozetimi takıyorum”

foto_galeri_700x89