Karasuspor, BAL hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Karasu Şehir Stadı’nda hazırlıklarına devam eden Karasuspor, 26 günde 40 idman yaptı. İyi bir ekip kurduklarını söyleyen Başkan Hasan Özkan, “Bu sezon taraftarımıza keyifli maçlar sunacağız. Taraftarlarımızdan takımımıza destek olmalarını bekliyoruz” sözlerini kullandı.

CİDDİ HEDEFLERİMİZ VAR

Karasuspor Başkanı Hasan Özkan, “Bu sezon hayalden uzak ciddi hedeflerimiz var. İlk hedefimiz ise ligde kalıcı olmak ve sonrasında ise lig atlamak. Ligin durumuna göre hedef koyabiliriz. Ancak her durumda güçlü ve uyumlu bir ekip oluşturduğumuzu ve sadece bunun bile istikrara imkan sağlayacağını söyleyebiliriz” dedi.

DEPLASMAN MASRAFLARI

“Karasuspor’un yer alması muhtemel olan gruplarda hesap şaşması olacaktır” diyen Özkan, “Bizim tahminimiz Tekirdağ, Kırklareli, İstanbul ve Edirne ekipleri ile karşılaşacağız. En yakın rakibimiz 350, en uzak rakibimiz ise 700 kilometre uzakta olacak. Sadece deplasman masraflarımızın bir milyon lira civarında olacağını hesaplıyoruz. Biz bunu 500 bin lira olarak planlamıştık. Daha şimdiden bütçemizde açık oluştu” ifadelerini kullandı.

DESTEK BEKLİYORUZ

Başkan Özkan, “Üyelik sistemi sayesinde ciddi bir gelir ve birliktelik elde ettik. Ama bu sayımızı attırtmak zorundayız. Üyelerimiz hem takıma destek oluyor hem de aidiyetlerini belli ediyor. Bu aşamada kulübümüze ciddi bir maddi destek de sağlanmış oluyor. Üye sayımızı artırmamızın yanı sıra ekibimize özellikle deplasman desteği sağlanması gerekiyor. Bu konuda da odalarımız ve belediyemiz ile sivil toplum kuruluşlarımızdan destek bekliyoruz” vurgusunu yaptı.

Ramazan Marmara’nın haberi