Pazar günü Karasu Şehir Stadı’ndan Karasuspor-Arifiye Kalaycıspor karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan sarı-kırmızılı ekip, rakibinin kalesini de sıklıkla yokladı. İlk yarı kalesini gole kapayan Karasuspor, son dakika da ise yüzde yüzlük gol pozisyonundan da yararlanamadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya daha baskılı başlayan temsilcimiz sağlı-sollu ataklarla Kalaycıspor kalesine yüklendi. Ancak Karasuspor şansızlığını bir türlü kıramadı ve elde ettiği pozisyonları değerlendiremedi. Dakika 62’de Kalaycıspor’dan ikinci sarı karttan kırmızı kart gören T.Cem takımını 10 kişi bıraktı. Bu olayın akabinden sonra Karasuspor, 65’inci dakika çektiği şut kaleci Cihangir’in elinden sekti. Tekrar kaleci topu almak için Karasusporlu Halil’in ayaklarına hamle yaptı ve oyuncu yere düştü.

Bu pozisyonda Hakem Ceyhun Elmas, yüzde yüzlük olan penaltıyı es geçti. Hakemin bu kararına futbolcular ve taraftarlar tepki gösterse de oyun devam etti. Dakika 78’de faul atışı kazanan Kalaycıspor, Fuat’ın kafa golüyle 0-1 öne geçti. Karasuspor beraberlik golü için yüklense de bir türlü aradığı golü bulamadı ve karşılaşma bu skorla sona erdi. Maç sonu ise Hakem Elmas’a tepkiler devam etti.

Ramazan Marmara’nın haberi

Stat: Karasu Şehir Stadı

Hakemler: Ceyhun Elmas, Kenan Konca, Selvi Güler

Karasuspor: İlhancan, Emir (Abdülsamet), Sercan, Emre, Azizcan, M.Onur, Halil (Ozan), Orhan, Ali (Ünal), Hamza, Furkan (Alpcan)

Antrenör: Serdar Ergelen

Arifiye Kalaycıspor: Cinangir, Ensar (Ömer Balaban), İlker, Gökhan, Necati, Errad, T.Cem (K.Kart), Hami (Mert), Özgür, A.Samet, H.Berkant (Suat)

Antrenör: Behçet Durak

Gol: Dk.78 Fuat (Arifiye Kalaycı)

Kırmızı Kart: Dk.62 T.Cem (Arifiye Kalaycıspor)