Karasusporlu yöneticilerin girişimleri meyvelerini vermeye başladı. Geçtiğimiz aylarda Altınordu Kulübü’nü ziyaret etmesinin ardından Karasuspor U12 ve U11 takımları Altınordu Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvasına davet edildi. Hafta sonu yola çıkan Karasuspor altyapı oyuncuları üç gün boyunca Kuşadası’nda kalacak.

DENEYİM AÇISINDAN ÖNEMLİ

Karasuspor Altyapı Sorumlusu Mahmut Hanefi Erdoğdu, turnuvaya 64 takımın katıldığını ve bu turnuvanın ülke genelindeki sporcuların deneyim elde etmedi açısından büyük önem taşıdığının altını çizdi. Erdoğdu, “Bu turnuvaya katılmak altyapı hedeflerimize ulaşmamız açısından büyük önem taşıyordu. Daha önce yaptığımız görüşmeler neticesinde bu turnuvadaki yerimizi aldık” ifadelerini kullandı.

GENÇLERİMİZE YATIRIM YAPACAĞIZ

Erdoğdu, Karasuspor yönetimi olarak bu çalışmaların tüm maliyetlerini kendilerinin üstlendiğine dikkat çekti. Erdoğdu, “Altyapı çalışmalarımızın tüm giderlerini yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte biz karşılıyoruz. Karasu’nun geleceğinin şekillenmesi noktasında altyapının ne denli önemli olduğunun bilincindeyiz. Bunun için de hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan gençlerimize yatırım yapmayı sürdürüyoruz” dedi.