-

KARASUSPOR'DA HEDEF3.LİG (izle):

...

Karasuspor yönetimi ve teknik direktörü Zeki Çakır, Şehr-i Keyff’te düzenlenen kahvaltı programında Karasu basını ile bir araya geldi. Yönetim ve Çakır, ilçe basınına hedefleri, projeleri ve yol haritasını tanıttı. Sarı Kırmızılı ekip, hedeflerinin BAL değil 3.lig olduğunun da altını bir kez daha çizdi.

Basın toplantısının açılış konuşmasını Karasuspor AS Başkanı Emre Filizfidanoğlu yaptı. Yönetime ve teknik diektör Zeki Çakır’a teşekkür ederek sözlerine başlayan Filizfidanoğlu, “Hedefimiz, Karasuspor, hedefimiz Karasuspor’un geleceği. Çevre ilçe ve il takımları neden üst lige çıkıyorsa Karasuspor enden çıkmasın? Altyapıyı oluşturmak ve 3.lige çıkmayı amaçlıyoruz” dedi.

ÖNCE ALTYAPI

Karasuspor Altyapı Sorumlusu Mahmut Hanefi Erdoğdu ise güçlü altyapının ancak proje ve tesisleşmeyle olacağına dikkat çekti. Altyapıyı 40 gündür faal durumda tuttuklarını söyleyen Erdoğdu, “Bugüne kadar altyapıyı tek başına çalıştıran Kenan Tiryaki’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

Erdoğdu, 250 futbolcu genç ile haftanın 5 günü antrenman yaparak altyapıyı kuvvetlendirdiklerini belirtti. Karasuspor’un tesis projesini de tanıtan Mahmut Hanefi Erdoğdu, kulübün çift sahalı ve 48 odalı tesisini tanıttı ve kulübe kalıcı gelir elde edileceğinin vurgusunu yaptı. Erdoğdu, tesiste Karasu Belediyesi’nin de soğuk bakmadığını ifade etti.

KARASU, EKSİK BÜYÜYOR

Karasuspor Teknik Direktörü Zeki Çakır da sözlerine büyüyen ve gelişen Karasu’nun sosyal alanda eksiklerinin bulunduğunu ve bu eksiklerin de giderilmesinin önemli olduğunu belirterek sözlerine başladı.

Çakır, “Sportif faaliyetlerde tesisleşme ve altyapı olmazsa, yükselme de olmaz. Karasuspor’un genç, istekli ve iddialı yönetimi ile bazı prensipler belirledik ve kurumsal bir oluşum içerisine girdik. Böylece daha bilinçli gençler yetişecek ve ilçeye katkı sağlayacak” dedi.

“Karasuspor’u sadece futbol değil her türlü spor branşını içerisine katacak bir Karasuspor Kulübü oluşturmayı amaçlıyoruz” diyen Çakır, “En kısa zamanda profesyonel liglerde ilçemizin adını temsil edecek yetenekli gençleri, doğru eğitimle hak ettiği yere getirmek niyetindeyiz. Ama bu birlik ve beraberlik içerisinde olur” diye konuştu.

SİYASET ÜSTÜ PROJE

Yeni Karasuspor projelerinin siyaset üstü olduğunu söyleyen Zeki Çakır, “Karasuluyum diyen herkesin destek vermesi gereken bir proje ile geldik. Maddi ve manevi, kimin elinden ne geliyorsa, gençlerimizin geleceği için destek vermesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Çakır, “Herkes, geçmişteki hatalardan ders çıkartıp geride bırakmalı. Karasuspor’un hedef ve projelerine Karasu Belediyesi de Karasu halkı da destek vermeli. Türkiye’nin hiçbir yerinde belediye desteği olmazsa kulüplerin istenilen hedeflere varması mümkün değil” şeklinde konuştu.

KARASU SEVDALILARI BİR ARADA

Karasuspor Basın Sorumlusu Cihan Emre ise “Karasuspor, gelecek günlerde bünyesine her türlü branşı katacak. Sadece futbol kulübü değil, ilçe gençlerinin tercih ettiği her branşı bünyemize almak istiyoruz. Fakat bu hedefler sadece sevdalılarla olmaz. Her STK, her birey, elinden ne geliyorsa Karasuspor ile adım atmalı. Kazanan Karasu olacak” dedi.