-

Karasu Şehit Hasan Keleş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yeni müdür görevlendirildi. Karasu’da dördüncü kadın müdür olan Nilüfer Yeke, geçtiğimiz hafta göreve başladı. Vekil Müdür Hüseyin Aydoğan ise, okulun müdür yardımcılığına getirildi.

Rize doğumlu olan Müdür Yeke, Serdivan Şehit Mehmet Öztürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde iki yıl süren müdürlük görevinin ardından Karasu’ya tayin edildi. Branşı fizik olan Nilüfer Yeke, 20 yıllık öğretmenlik görevinin ardından 4 yıl idarecilik yaptı.

Öğretmenliğin ardından bir yıl Serdivan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde müdür yardımcılığı yapan Yeke, daha sonra bir yıl da Şehit Yılmaz Ercan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde baş müdür yardımcılı, ardından iki yıl da Şehit Mehmet Öztürk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde müdürlük yaptı.

İlk defa meslek lisesinde idarecilik yapacağını belirten Yeke, “10 yıl İMKB Sakarya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde çalıştım. İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, o zaman benim müdürümdü. Kendisi, şu an burada da ilçe müdürüm” ifadelerini kullandı. Müdür Yeke, Sakarya’ya yabancı olmadığını 20 yıldır ilde görev yaptığını da sözlerine ekledi.