KARSAŞ Müdürü Salim Erol, görevinden istifa etti ve istifasını bu sözlerle duyurdu:

“Belediye Başkanımız Sayın İshak Sarı’nın takdiri ile 03.07.2020 tarihinde görevlendirildiğim KARSAŞ Genel Müdürlüğü görevini, günümüze kadar büyük bir özveri ile yürütmüş bulunmaktayım. Belediye şirketimiz KARSAŞ'ı aldığımız noktadan çok daha iyi bir seviyeye getirdiğimiz aşikardır. Görevimi elimden geldiğince iyi yapmaya çalıştım. KARSAŞ şirketimizi aldığım noktanın çok üzerine çıkarmanın haklı gururunu yaşayarak vicdanen rahat olarak bırakma kararı aldım.

Bu sebeplerle KARSAŞ Genel Müdürlük görevinden affımı istediğimi Belediye Başkanımıza sundum ve istifa dilekçemi verdim. Belediye Başkanımız İshak Sarı'ya bu görevi tarafıma vererek güvendiği ve hiçbir zaman desteklerini esirgemediği için çok teşekkür ederim.

Bundan sonra da başkanımızla her zaman bir ve beraber, omuz omuza olduğumuzu, beraber çalışmalar yürüteceğimizi, her zaman kendisinin yanında olduğumu saygıdeğer kamuoyuna bildiririm. Belediye şirketimizin yeni yönetimine de başarılar diliyorum ve onların da her konuda yanlarında olduğumu bilmelerini istiyorum. Saygılar sunarım”