Karasuspor’da başkanlık görevinden ayrıldıktan sonra yeniden geriye dönmeyi planlamadığını söyleyen Hasan Özkan bir açıklama yayınladı. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “İstemeyerek de  olsa çok sevdiğim Karasuspor’dan istifa ediyorum. Bu zamana kadar yönetim üyeleri, işadamları, STK’lar, sponsorlar, ismini alamadığım kim varsa hepsine teşekkür ederim. Bu kulüp için kimin kalbini kırdıysam, istemeyerek de olsa üzdüysem özür dilerim. Herkes haklarını helal etsin. Herkesten Allah razı olsun” dedi.

ADAY OLMAYACAĞIM

“Aday çıksın çıkmasın yokum” diyen Özkan, “Niye derseniz, beni bu kulüp için mücadele etmek yormadı. Yormaz da. Ama bakıyorum birlik beraberliğin olmadığı bir ilçede ve sokak dedikodusu yapanlara sesleniyorum: Bugüne kadar susmadınız, alın yapın. Sizin yüzünüzden bu ilçe bir adım ileri gitmedi, gidemeyecek. Alın yapın. Susmayı bilmediniz, alın yapın. Kimse karnından konuşmayacak. Vakti, zamanı, parası olan alsın yapsın, yapamıyorsa yapanlara saygı duysun.

ELEŞTİRİ HAKTIR

“Herkes eleştiri yapacak ben buna kabulüm” diyen Özkan açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü: “Ama işler farklı boyuta gidecek. O yüzden ailemi düşünerek bırakma kararı aldım. İyi ki Karasusporluyum. Bana benliğimi Karasuspor vermiştir. Ne yaptıysak bu kulüp için yaptık. Başta abim hocam Serdar Ergelen’e teşekkür ederim. Kardeşim Cihat Ekşi’ye teşekkür ederim. Gece gündüz ‘bu takımı ligde nasıl tutarız’ onun hesabını yaptık. Allah herkesin kalbine göre verdi. Şükürler olsun. Hoşça kal kuzeyin çocukları. Tekrar başka baharlarda buluşmak üzere…”

Editör: Güler Çınasoğlu