-

İSHAK SARI'NIN MECLİS KONUŞMASI (izle):

...

Haziran ayı olağan meclis toplantısında konuşan Belediye Başkanı İshak Sarı, gündem dışı söz alan BBP Meclis Üyesi Mehmet Çatalbaş’ın konuşmasından sonra Mayıs ayı toplantısında dile getirdiği sözlere de açıklık getirdi. Sarı, “Benim muhatabım Mehmet Çatalbaş’tı. Çatalbaş sülalesiyle bir derdim yok. Kendisiyle de sülalesiyle de bir husumetim yok” diyerek konuşmasına başladı.

“Siyaset ve iş yapacaksak düzgün yapalım. Hala yeşil alan diye tutturdu. İddia eden, iddiasını ispatlamakla mükelleftir. O alanla ilgili tüm belgeleri kendisine verin” diyen İshak Sarı, “Yeşil alan ve hazine alanları koruma mücadelesiyle geçiyor bütün vaktim. Yanımızda olacaksanız eğer 5 binliklerle ilgili bir açıklama yapıp destek olsaydınız, samimi olduğunuzu düşünmüyorum. Benim dönemimde kimseye yeşil alan verilmez, verilmeyecek de” diye konuştu.

SİNİRLERİMİ ZIPLATIRSINIZ

“Siyaset namlı bizi töhmet altında bırakan, yalan ve iftira niteliğinde olan her şeyle ilgili sinirlerimi zıplatırsınız” diyerek sözlerini sürdüren Sarı, “Bundan sonra yapılacak açıklamaları, kelimeleri seçerek söyleyin. Artık cevap vermeyeceğim ve suç duyurusunda bulunacağım” şeklinde konuştu.

BOŞ TENEKE BENZETMESİ

Kendisinin eski belediye başkanları tarzında siyaset yapmadığına da vurgu yapan İshak Sarı, “Alnım ak, karnımı ağrıtacak bir şey yok. Rahatım ve rahatça cevap verebilirim. Kimsenin alınacağı cümle kullanmadım. Sözlerim Mehmet Çatalbaş’aydı. Siyaset tutum tarzınızı kastettim. Boş tenekenin sesi çok çıkar” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.