-

SİZ HAYAL EDİN, GÜNAL MÜHENDİSLİK İNŞA ETSİN (izle):

...

Merkezi Geyve’de bulunan ve sıra dışı yaşam alanlarıyla Sakarya’da dikkatli üzerine çekmeyi başaran Günal Mühendislik Yapı İnşaat, Karasu şubesiyle de hizmet ağını genişletti. Sakarya’nın tüm ilçelerinde yapılarıyla fark oluşturan Günal Mühendislik, kişiye özel içe ve dış yapı tasarımları sunmasıyla da rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi başarıyor.

SİZ TASARLAYIN, BİZ İNŞA EDELİM

Karasu Merkez Camii karşısında açılan showroom ile Karasu’da hizmet vermeye başladıklarını belirten firma sahibi Gökhan Günal, “Teknik proje çiziminden, dosya takibine, temelden çatıya inşaat, iç ve dış dekorasyon hizmetleri ile kişiye özel yapılarımızla anahtar teslimi paket hizmet sunuyoruz. Siz hayal ediyorsunuz, biz hayalinizi inşa ediyoruz” dedi.

Yapı inşaat hizmetlerini genişlettiklerini belirten Gökhan Günal, “Müşterilerimize kapı, pvc sistemleri, mutfak dolabı, cam balkon, kombi, laminant, duşakabin sistemleri, vitrifiye gibi iç ve dış tasarım ürünleri de sunuyoruz. Anahtar teslim çalışmalarımızda sektörün tüm birimlerini tek kalemde sunuyoruz” diye konuştu.

7 YIL GARANTİLİ

Sektörde iddialı olduklarını söyleyen Günal, “Ürünlerimiz, birinci sınıf kalite ve 7 yıla kadar garantili. Kendi yaptığımız çalışmalara da ömür boyu kalite güvencesi sunuyoruz. Yaptığımızın arkasındayız. Sakarya genelindeki projelerimizden geri dönüşler de bu nedenle çok olumlu” dedi.

HEPSİ BİRER ESER

Yapıların her birinin kendi içerisine özgü olduğuna vurgu yapan Gökhan Günal, “Tasarımları, müşterinin hayaliyle şekillendiriyor ve onayına sunuyoruz. Bu nedenle her çalışma bir eserdir. Her eser kişiye göre en iyisidir. Her projemiz de bu nedenle birbirinden farklıdır” ifadelerini kullandı.

BİZE ULAŞIN

Günal Mühendislik Yapı İnşaat sahibi Gökhan Günal, “Hayal ettiği yaşam alanına sahip olmak isteyen müşterilerimiz bize (0 536) 916 91 32 ve (0 539) 359 23 05 numaralı telefonlardan ve www.geyvegunalmuhendislik.com internet adresi ile www.instagram.com/gunalmuhendislik sosyal medya hesabımızdan ulaşabilir” diyerek sözlerini tamamladı.