-

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yazarlar Birliği ve Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kültür - sanat etkinlikleri kapsamında ortaklaşa düzenlediği Sakaryalı Yazar - Öğrenci Buluşmaları programı kapsamında şair Cengizhan Genç, mezun olduğu Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi’nde düzenlenen söyleşi programına katıldı.

Programın koordinatörlüğünü okulun Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenler Cafer Erdoğan ve Osman Ulusay üstlendi. Okulun seminer salonunda gerçekleşen söyleşide Karasulu şair Cengizhan Genç, yazarlık ve şairlik serüvenini anlattı ve öğrencilerin sorularını yanıtladı. Kitabından kendi şiirlerini de okuyan Genç, programın sonunda öğrencilere özel kendi kitabını imzaladı.

Mezun olduğu okula şair olarak gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Cengizhan Genç, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Cafer Erdoğan ve Osman Ulusoy ise, aynı okuldan mezun verdikleri öğrencileri Cengizhan Genç’i şair olarak ağırlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek şair Genç’e başarılarının devamını diledi.