Cuma akşamı Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun ve beraberindeki meclis üyesi adayları, Atatürk Bulvarı’nda halk buluşması programı düzenledi. Programa genç-yaşlı birçok kişi akın etti. Coşkulu kalabalıkta parti ilçe başkanları kısa konuşma yaptı ve destek beklediklerini söyledi. Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun, katılımcılara tek tek meclis üyelerini de bir kez daha tanıttı.

MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ

Programda konuşma yapan Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun, “31 Mart günü Karasu’yu Milli Görüş Belediyeciliği ile tanıştıracağız. Sıradan bir belediyecilik anlayışından çok daha fazlası olan Milli Görüş Belediyeciliği ile milletimizin bütün sorunlarına çareler üreteceğiz. Üretime yerelden başlatmak ve istihdam alanları oluşturmak bizim görevimiz. Uyuşturucuya, karanlıklara, çürümüşlüğe gençliğimizi kaptırmamak bizim görevimiz. Kapalı kapılar ardındaki usulsüz işleri bertaraf etmek bizim görevimiz. Karasuluları hak ettiği yaşamı sunmak da bizim görevimiz” ifadelerini kullandı.

DÜRÜST BELEDİYECİLİK

“Yolsuzluklardan illallah ettik, dürüst belediyecilik için bismillah” diyen Oğuzhan Coşkun, “Kayırmacılıktan illallah ettik liyakat için bismillah. İsraf düzeninden illallah ettik, insaflı bir bütçe yönetimi için bismillah. Ranta çalışanlardan illallah ettik, halka çalışmak bismillah. Buradan bütün Karasulu kardeşlerimize sesleniyorum. Daha iyi bir yaşam senin hakkın ve bizler bu hakkı sana iade etmek için var gücümüzle çalışacağız. Daha iyi bir yaşam; yaşanabilir şehirler kurmaktır. Yaşanabilir bir Karasu kuracağız” diye konuştu.  

ANA FELSEFEMİZ ADALET

Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun, “Yanımda bulunan çok değerli çalışma arkadaşımız olan meclis üyesi adaylarımızla koltukları eskitmek için değil, ayakkabılarımızı eskitmek için geliyoruz. Şiarımız ve ana felsefemiz ilk olarak adalet, liyakat, işinin ehli olmak ve çok çalışmaktır” vurgusunu yaptı. Coşkun’u bekleyen kalabalık alkış ve sloganlarıyla da kendisine desteklerini gösterdi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

Saadet Partisi Halk Buluşması Miting F1 (1)

Saadet Partisi Halk Buluşması Miting F1 (3)

Saadet Partisi Halk Buluşması Miting F1 (2)

Saadet Partisi Halk Buluşması Miting F1 (5)

Saadet Partisi Halk Buluşması Miting F1 (4)

Saadet Partisi Halk Buluşması Miting F1 (8)

Saadet Partisi Halk Buluşması Miting F1 (11)

Saadet Partisi Halk Buluşması Miting F1 (15)

Saadet Partisi Halk Buluşması Miting F1 (13)

Saadet Partisi Halk Buluşması Miting F1 (17)

Saadet Partisi Halk Buluşması Miting F1 (19)

Saadet Partisi Halk Buluşması Miting F1 (18)