31 Mart yerel seçimleri için Karasu Yalı Mahallesi’ne muhtar adayı olan Koray Çakan, ekibiyle birlikte ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Aza listesini özenle yaptığını belirten Çakan, “Aday olduğumuz duyulduğunda çok destek aldım. Listemi herkese hitap edecek kişilerden seçmeye gayret ettim. Mahallemize en iyi hizmeti edecek olan kişilere de listemizde yer verdik” dedi.

Listede yer veremediği isimlerinde kendisine desteğini her zaman hissettiğini söyleyen Koray Çakan, “Böyle güzel bir teveccüh ile karşılanmak gurur verici. Mahalleme aday olmakla doğru bir karar verdiğimizi düşünüyorum. Hem ekibime hem de seçmenine güvenim tam” dedi. Yalı Mahallesi’nin kozmopolit bir mahalle olduğunu da söyleyen Çakan, “Biz aday olurken neye talip olduğumuzun farkındaydık. Seçmenimizi çok iyi tanıyoruz ve onlara da güveniyoruz” diye konuştu.

Muhtarın yapacağı görevlerin belirli bir sınırda olduğunun farkında olduklarını da söyleyen Koray Çakan, “Bu yüzden kimseye boş hayal kurdurtmaya gerek yok. Biz, bize verilecek görevlerin farkındayız ve buna göre hareket edeceğiz. Yalı Mahallesi’ni özlediği kültüre kavuşturmak için de elimizden gelenin fazlasını yapacağız” sözlerini kullandı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi