Kuruderespor Pazar günü Akyazı Stadı’nda Reşadiyespor ile karşı karşıya geldi. İki kalecisi de sakat olan Kuruderespor, kaleye orta saha oyuncusu Ömer Faruk Tiryaki’yi geçirdi. Şampiyonluk müsabakasında ter döken Kurudere, dakika 15’te Faruk Yanık ile 0-1 öne geçti. Bu golün akabinde oyunda hakimiyetini kuran Kuruderespor’da başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

KARŞILIKLI GOLLER

İkinci yarıda da oyun kontrolünü elinde tutmaya çalışan Kuruderespor, dakika 50’de Oğuz’un golüne engel olamadı. Maçta durum 1-1’e geldi. Bu golün ardından rakibinin kalesine yüklenmeye devam eden Kurudere ekibi, dakika 58’de Orhan Baki ile skoru 1-2’ye taşıdı. Karşılaşmanın son sözünü ise Kurudere’den Ömer Faruk Civelek söyledi ve maç 1-3 sona erdi. Karşılaşmanın son dakikasında Reşadiyespor Kalecisi Ceyhun İsen bir anda yere yığıldı. Ambulansla Akyazı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan İsen’in sağlık durumunun iyi olduğu da öğrenildi. Kurudere ekibi maç sonu İsen’in sağlık durumundan haber alana kadar sahada kutlama yapmadı ve sevincini soyunma odasında yaşadı.

ASANSÖR TAKIM OLMAYACAĞIZ

Kuruderespor Kulüp Başkanı İbrahim Menteşe, takımın sezonun başından bu yana şampiyonluğa kenetlendiğinin altını çizdi. Menteşe, “Ekip olarak başından bu yana inanmış bir şekilde yola çıktık. Yöneticilerimiz, oyuncularımız ve taraftarımız bizden bu şampiyonluğu bekliyordu. Biz de bu senenin değil gelecek sezonun takımını oluşturmaya gayret ettik. Önümüzdeki sezon da Süper Amatör Küme’de mücadele edeceğiz. Orada da iddialı olacağımızı şimdiden ifade etmek isterim. Biz asla asansör takım olmayacağız” diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIK

Genel Kaptan Recep Kurt ise, “Şampiyonluğu elde etmek için çok çalıştık. Bugünü yaşamak için gerçekten çok emek harcadık. Yağmur, çamur demeden idmanlarımızı sürdürdük. Rakiplerimizi iyi analiz ettik. Güçlü ve zayıf yönlerimizi iyi hesap ettik. Disiplinden kopmadık ve sonunda inandığımız günü yaşamak nasip oldu. Yönetim, taraftar ve oyuncularımız ile tam manası ile birliği sağladık. Sonunda da elde ettiğimiz bir başarı yaşadık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi. Yeşil-beyazlılar şimdiye kadar oynadığı 14 müsabakanın tamamından galip ayrılarak 42 puanla ligi bitirerek erkenden şampiyonluğu ilan etti.

Ramazan Marmara’nın haberi...