-

KUZEYDE VEKİL BEKLENTİSİ KOCAALİ'DEN YÜKSELDİ (izle):

.

Karasu, Ferizli ve Kaynarca’da gerçekleştirilen toplantılarda bir araya gelen kuzey bölgesi STK temsilcileri, Sakarya’nın kuzey bölgesinden bir vekil çıkartılması yönünde kararlılıklarını sürdürüyor. SESOB Başkanı Hasan Alişan’ın da hazır bulunduğu toplantıda beş ilçe STK temsilcisi bir kez daha partilerin genel merkezlerine seslendi.

KUZEY’DEN VEKİL İSTİYORUZ

Kuzeyden vekil beklentisine yönelik toplantıların dördüncüsü cuma günü Kocaali’de düzenlendi. Kocaali Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Zeki Sargın, toplantıda söz aldı ve ilçe halkının kuzey bölgesinden bir vekil istediğine vurgu yaptı. Sargın, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Dördüncü toplantımızda, bir kez daha sıralamaya girebilecek ve kazanabilecek bir yerden vekil isteğimizi tekrarlıyoruz. Parti gözetmeksizin, kuzey bölgesinden seçilebilecek bir sıradan aday verilmesini istiyoruz.

Bölgemizde eksikler ve sıkıntılarımız var. BMC fabrikası geldi, elimizde tutamadık. Demiryolunu elimizde tutamadık. Fen lisesi ihtiyacımız var, başaramadık. Bir sel felaketi yaşadık. Sakarya ve Düzce ile bağlantı sağlayan iki köprüyü hayata geçiremedik.

Bölgemizden bir milletvekilimiz olsaydı, çatkapı yanlarına girebilirdik. Bu nedenle yola çıktık. SESOB Başkanımız da toplantılarımıza katılıyor ve sesimize destek veriyor. Birlikteliğimizin süreceğini ve kuzey bölgesinden istediğimizi alacağız”

KUZEY BÖLGESİ ÖNEMLİ

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan ise “Tüm bölgelerden vekil isteriz. Fakat kuzey bölgesinin isteklerini bilen ve bölgeyi tanıyan bir vekil de elbette olmalı. Kuzeyden bir vekilin olması bize güç katacaktır” diye konuştu.

KİMLER KATILDI?

Kocaali’de gerçekleşen toplantıya Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, Karasu-Kocaali Halk Otobüsleri Başkanı Mustafa Altuntaş, Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cihan Emre, Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fatih Eşkin, Karasu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Kerim Uyar, Kocaali Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı aynı zamanda Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yılmaz, Kocaali Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Zeki Sargın, Kaynarca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Yazgan, Kaynarca Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Azmi Çelebi, Ferizli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Paşalı, Ferizli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Fazlı Demirci, Söğütlü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Yıldız ve Kocaali Muhtarlar Derneği Başkanı Ertuğrul Akyüz katılım sağladı.