-

Havva Çelik ve İsmail Duru’nun güzeller güzeli kızı Büşra Duru ile Ayşe Tufan ve Abdul Kadir Tufan’ın yakışıklı oğlu Murat tufan, üniversite yıllarında başlayan aşklarını düğün töreniyle taçlandırdı. Yozgat’a gelin giden Büşra Duru ile Murat Tufan için 3 gün süren düğün töreni gerçekleştirildi.

Veziroğlu Kır Düğün Salonu ve Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen törende, hem kına yakılarak hüzün dolu anlara sahne olundu hem de yöresel oyunlar ile düğün havasında coşku dolu anlar yaşandı. Tören boyunca çeşitli kıyafetler giyen Büşra Duru, güzelliğiyle göz kamaştırdı.

Karasu’da gerçekleştirilen görenin ardından Yozgat’ta damat evinde ise düğün töreni iki gün sürdü. Sakarya ve Yozgat’ta gerçekleştirilen her iki törende de genç çifti, aile, sevenleri ve yakınları yalnız bırakmadı. Çiftin, tören boyunca sevimli pozları dikkatlerden kaçmadı. Taze çift, davetlilere katılımlarından ötürü tek tek teşekkür ederek onlarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Biz de; KarasuHaberleri.com İnternet Medyası ve Öncü Karasu Gazetesi olarak genç çiftimize, bir ömür mutluluklar dileriz.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

FOTOĞRAF: BEDİRHAN BEŞER FOTOĞRAFÇILIK