Yaklaşık 17 yıldır Karasu’da çeşitli görevlerde bulunan ve halen Karasu Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Vekilliği görevini sürdüren Metin Yıldırım, emekli olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Yıldrım’ın “İnsanın doğduğu yer değil, doyduğu yer memleketidir. Artık Karasulu olduk, Karasu halkına teşekkür ediyorum” sözleri dikkat çekti. Metin Yıldırım, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Gördüğüm lüzum üzerine 17 Temmuz 2023 tarihinde 32 senelik devlet hizmetimi sonlandırıyorum. 32 senelik süre içerisinde 1992 yılında Kangal Belediyesi’nde bilgisayar işletmeni olarak göreve başladım. Oradan hesap işleri müdürlüğü görevini uzun yıllar sürdürdüm. 1999 yılında kendi belediyem olan Havuz Belediyesi’nde belediye başkanlık görevini yaptım. 2004 yılından sonra eski görevime döndüm.

17 YILDIR KARASU’DA

2006 yılında Karasu Özel İdare Müdürü olarak atandım. 8 yıl Özel İdare Müdürlüğü yaptım. 5 yıl Karasu Belediyesi’nde Destek Hizmetleri Müdürü olarak görev yaptım. 2019 yılından bu yana Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Karasu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü olarak görev yaptım.

Her bulunduğum görevi şerefli, insana yaraşır şekilde devletimin ve milletin menfaatini gözeterek yaptım. 18 yıldır Karasu ilçemize hizmet ettim. Hayatımın bundan sonraki kısmını karasuda geçireceğim. Bundan sonra sivil hayatta Karasu’nun menfaatleri doğrultusunda hizmet etmeyi düşünüyorum. Ben ve ailem Karasulu olduk. Derler ya insanın doğduğu yer değil, doyduğu yer memleketidir.

TEŞEKKÜR ETTİ

32 senelik süre zarfında bana memuriyet hayatıma vesile olan Kangal Belediye Başkanı Ahmet Polat’a ve arkadaşlarıma, dostlarıma, beraber çalıştığım ilçe kaymakamlarımıza, belediye başkanlarına, kurum daire amirlerine, sivil toplum kuruluşlarına, Karasu basınına, birlikte çalıştığım muhtarlarımıza, daire çalışanlarına, çalıştığım kurumdaki mesai arkadaşlarıma, Kangallı hemşerilerime, Havuzlu hemşerilerime, Karasulu hemşerilerime ve özellikle mevcut Kaymakamımız Dr. Ahmet Naci Helvacı’ya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Herkese hakkım helaldir. Herkeste hakkını helal ederse sevinirim. Karasulu hemşerilerim, gelecekte Karasu’nun imarında gelişmesinde inşallah tüm emeğimi ve gayretimi esirgemeyeceğimin bilinmesini isterim. Herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum”