Çocukluğundan bu yana Ülkü Ocakları’nın içinde yer aldığını dile getiren MHP Milletvekili Aday Adayı Mehbir Eryılmaz, “Biz gözümüzü Ülkü Ocakları’nda açtık. Bu dava herkese nasip olacak bir dava değil. Bu davanın bir neferi olmaktan, Milliyetçi Ülkücü Hareketin içinde yer almaktan şeref duyduk. Bu dönemde de ‘Ben de buradayım’ demek adına aday adaylık başvurumuzu gerçekleştirdik” dedi.

ZOR BİR SÜREÇ

Her seçimin kendine göre bir yapısı olduğunu da sözlerine ekleyen Eryılmaz, “Biz kutsal gördüğümüz bu davanın mutlak güce ulaşması için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Önümüzdeki seçim diğerlerinden çok daha fazla önem taşıyor. Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Listesi nasıl şekillenirse şekillensin dün nasıl davrandıysak yarın da aynı şekilde davranmaya devam ederiz” ifadelerini kullandı.

MEMNUN OLUYORUZ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin aday adaylarının teşkilat ziyaretlerinin kendilerini ziyadesi ile memnun ettiğini söyleyen Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, “Kendi içinden, öz evlatlarından aday çıkaran tek parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bizim partimizde devşirme aday yok. Sıralama beklentisi olan aday adayı yok. Bu durum bile bu hareketin siyasetin ne kadar ötesinde olduğunun göstergesi konumunda” şeklinde konuştu.