Karasu Kurudere Mahallesi Muhtarı Hasan Emanet, Karasu Belediyesi’nin Stat, Demir, Maden ve Esen Sokak’ta yol çalışması başlattığı ve çalışmaların halen devam ettiğini söyledi. Emanet, “Kurudere, Sakarya’mızın hem coğrafi hem de nüfus bazında büyük bir mahallesi olup, 26 sokak, 6 cadde ve 4 merkez meydanı ile hizmete muhtaç bir bölgedir” ifadelerini kullandı.

450 METRELİK KISMI BİTİRİLDİ

Muhtar Emanet, “20 yıl boyunca Belediye ile yönetilmiş Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüşmesi sebebi ile kaderine terk edilmiştir” dedi. Emanet, “Belediye Başkanımız İshak Sarı ile yaptığımız istişareler sonucu bozuk sokaklarda acilen beton çalışması yapmamız gerektiği konusunda hem hemfikir olduk. Çalışmalarımız 4 sokak üzerinde yaklaşık bin 400 metre uzunluğa sahip sokaklarda başlatılmış ve yaklaşık 450 metrelik kısmı bitirilmiştir” diye konuştu.

GİRİLMEDİK SOKAK KALMAYACAK

“Halkımızı bu çalışma son derece mutlu etmiştir” diyen Emanet, “Ben inanıyorum ki İshak Başkanımız imkanları dahilinde elinden geleni tüm mahallelere hizmet olarak verecektir. Ben ilk ve son olarak çıktığım Muhtarlık görevini bitirmeden önce Kurudere’de girilmemiş sokak kalmayacak şekilde hizmet edip, yeni arkadaşımıza güzel bir Kurudere devretmek istiyorum. İshak başkanıma ve ekibine Kurudere halkı adına teşekkür eder bundan sonraki seçimlerde de başarılar diliyorum” dedi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi