Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Mikrofon Sende 2 Liseler Arası Ses Yarışması sona erdi. Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Selin Nur Şahin, “Büklüm büklüm” şarkısıyla yarışmaya katıldı.

YALNIZ BIRAKMADILAR

İl Milli Eğitim Müdürü Çoşkun Bakırtaş ve çok sayıda protokol üyesinin katıldığı yarışmada halkoylaması ve jüri değerlendirmesi sonucunda Karasulu Selin Nur Şahin başarılı performansıyla ikinci oldu. Karadeniz MTAL 44 öğrencisi ve 4 öğretmeniyle Şahin’i yalnız bırakmadı. Ayrıca Şahin’i yarışmaya hazırlayan Matematik Öğretmeni Yıldız Kulaç’ta bir an olsun öğrencisinin yanında ayrılmayarak destek verdi.

TEBRİK ETTİ

Final için stüdyoda şarkılarını seslendiren öğrencilerin videoları 20-26 Mayıs tarihleri arasında halk oylamasına sunuldu. Toplamda 14.732 oy kullanıldı. Halk oylamasının ardından gerçekleştirilen final gecesinde 5 finalist canlı performanslarını sergiledi. Okul Müdürü Canan Erol, “Bu süreçte oy vererek destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Şahin, hem okulumuzu hem de ilçemizi en güzel şekilde temsil etti. Öğrencimizi yarışmaya hazırlayan okul öğretmenimiz Yıldız Kulaç’ ve öğrencimiz Selin Nur Şahin’i tebrik ediyorum” sözlerini kullandı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

Karadeniz Mtal Ses Yarışması Sona Erdi F7

Karadeniz Mtal Ses Yarışması Sona Erdi F6

Karadeniz Mtal Ses Yarışması Sona Erdi F5

Karadeniz Mtal Ses Yarışması Sona Erdi F4

Karadeniz Mtal Ses Yarışması Sona Erdi F3

Karadeniz Mtal Ses Yarışması Sona Erdi F2

Karadeniz Mtal Ses Yarışması Sona Erdi F1

Editör: Güler Çınasoğlu