Aday adaylığı sürecini yoğun bir çalışma programı ile sürdüren İYİ Parti Sakarya Milletvekili A. Adayı Selçuk Kılıçaslan, adeta gece gündüz sahada yer alıyor. Adaylık başvurusunun ardından tüm ilçeleri tek tek ziyaret eden Kılıçaslan, parti teşkilatları, vatandaş ve esnafları ziyaret ederek temaslarda bulunuyor.

Serdivan İlçe Başkanı Ahmet Uçak, İl ve İlçe Yöneticileri ile Meksan Makinayı da ziyaret ederek İYİ Parti’nin istihdamı arttırmaya yönelik projelerinden bahseden Kılıçaslan, “Ürettikleri ve ihraç ettikleri katma değerli ürünlerle şehrimiz ekonomisine katkı sağlayan Meksan Makina’yı ziyaret ederek sanayi üreticilerinin sağladığı istihdamı artırmak adına uygulayacağımız projelerimizi paylaştık” dedi.

KARASU’YA DA GELDİ

Ziyaretlerinde vatandaşlarla da bir araya gelen Kılıçaslan, gittiği bölgelerde yoğun ilgi görüyor. Kılıçaslan, Karasu’nun önceki dönem belediye başkanlarından Karasu ilçesinde güzel hizmetlere imza atan Sedat Büyük ile genç yaşta hayatını kaybeden Özcan Ertürk’ün cenazelerine katılarak kederli ailelerine baş sağlığı dileklerimizi iletti.

Kılıçaslan son olarak Kocaali Geleneksel Ramazan Turnuvası’nın açılış organizasyonuna Kocaali İlçe Başkanı Nihat Çatalbaş ve önceki dönem ilçe başkanı Kemal Din ile birlikte katılarak turnuvada mücadele eden tüm takımlara başarılar diledi.