Başkanlığını Karasulu işadamı Cevat Ekşi’nin yaptığı Sakarya Büyükşehir Spor Kulübü bünyesinde Karasu’ya ve Sakarya’ya çok sayıda birincilik kupası kazandıran Karasulu Milli atlet Ali Turan, Medya Karasu Haberleri ve Öncü Karasu ortak medya grubu olan Medya Karasu’yu ziyaret etti.

İzmir’de gerçekleştirilen 11.Uluslararası 9 Eylül İzmir Yarı Maratonu’nun 60-64 yaş erkek kategorisinde birinci gelen Ali Turan, şampiyonluğunu geçtiğimiz haftalarda vefat eden Muzaffer Tatlı’ya armağan etmişti.

Tatlı anısına koştuğu yarışın birincilik kupasını ve madalyasını alan Milli atlet, bu kupa ve madalyayı Medya Karasu’ya hediye etti. Turan’ı Karasu Haberleri İmtiyaz Sahibi Nevtan Angün, Öncü Karasu İmtiyaz Sahibi Ayşenur Elmacı, Haber Müdürü Güler Çınasoğlu ve Spor Müdürü Ramazan Marmara karşıladı.

İki kurum temsilcisi Nevtan Angün ve Ayşenur Elmacı, “Böyle anlamlı bir hediyeyi almaktan gurur ve onur duyduk. Muzaffer Tatlı ağabeyimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Ali Turan’a da başarıların devamını dileriz. Karasu’nun ve Sakarya’nın gururu Ali Turan’a teşekkür ediyoruz” dedi. Turan, hafta içi katılacağı bir maraton için de Karasu’ya birincilik sözü vermeyi ihmal etmedi.