-

MiSAFiRLiKLERi YETER, SIĞINMACILARI MEMLEKETLERiNE GÖNDERECEĞiZ (izle):

...

Çarşamba günü Alparslan Türkeş Parkı girişinde kurulan stant ile imza kampanyası düzenlendi. Zafer Partisi Karasu İlçe Başkanlığı tarafından kurulan stantta, Türkiye’deki sığınmacıların yasal yollarla ülkelerine gönderilmesine yönelik destek toplandı.

İmza kampanyasının ülke genelinde gerçekleştirildiğini ifade eden Zafer Partisi Karasu İlçe Başkanı Fatih Demirci, “Sığınmacıların gönderilmesi ülkemizin bir numaralı gündemidir. Ekonomi sorunumuzun da en önemli etkenlerinden biri sığınmacı politikasıdır” dedi.

ÜLKEMİZİ İLGİLENDİRİYOR

“Kampanya Suriyelilere yönelik bir çalışma değil. Ülkemizde 30 farklı ülkeden ciddi sayıda sığınmacı mevcut” diyen Demirci, “Hepsiyle alakalı bir çalışma yürütüyoruz ve bu kişileri yasal yollarla ülkelerine göndermeyi hedefliyoruz. Bizi ırkçı olarak göstermelerini istemiyoruz. Kendi ülke vatandaşımızın refahı ve güvenliğini ilgilendiren, geleceğimizle alakalı bir durum” şeklinde konuştu.

Karasu’nun kendileri için önemli bir ilçe vurgusu yapan Zafer Partisi Sakarya İl Başkanı Aydın Bahar ise, “2011 yılında güney illerimizde başlayan bir operasyonun bugünkü sürecine geldik. Sınır hattındaki mayınların temizlenip tarıma açılması diye duyurulan olayın ardından mayınlar temizlendi ama tarıma açılmadı, aksine yol geçen hanına döndürüldü” diye konuştu.

ÜLKEMİZE SIKINTI VERMEYE BAŞLADILAR

Zafer Partisi olarak genel merkezlerinin tek olmazsa olmazımız sığınmacıların misafirliklerinin sona erdirilmesi olduğuna dikkat çeken Bahar, “Kaçaklar, ülkemizde sıkıntı veriyor. Toprağınız ve ülkeniz yoksa ne sanayi ne tarım ne eğitim ne de sağlıkla ilgili bir şey yapamazsınız. Bizim olmazsa olmazımız vatanımızdır” şeklinde konuştu. İlçe esnafını da gezen partililer, kampanya için imza topladı.