Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü İller Arası Geleneksel Türk Okçuluğu Turnuvası Karasu'da yapılacak. 29-30 Nisan tarihlerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü yurtlarında kalan öğrenciler arasında düzenlenen turnuvada Sakarya'yı Karasu Yurdu temsil edecek.

GURUR VERİCİ

115 sporcu ile birlikte toplam 176 katılımcı da Karasu Yurdu'nda misafir edilecek. Turnuvaya Sakarya ile birlikte Ordu, Karabük, Erzincan, Sinop, Samsun, Amasya, Zonguldak, Manisa, Hatay, Antalya, Bingöl, Şırnak, Denizli, Burdur, Muş, Bolu, Karaman ve Çorum illeri katılacak. Turnuva ise Karasu Şehir Stadı'nda yapılacak. Müdür Kemal Ataç, böyle bir organizasyonu ilçeye kazandırmanın ve ev sahipliği yapmanın mutluluk ve gurur verici olduğunu belirtti.

HAZIRLIKLARIMIZ TAMAM

Ataç, “Cumartesi gününden itibaren ilimize gelip yurdumuzda katılacak ve turnuvaya katılacak tüm misafirleri elimizden geldiği kadar güzel bir şekilde ağırlamaya çalışacağız. Bunun için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Ülkemizin değişik illerinden gelecek olan misafirlerimizi aynı zamanda gezdirip ilçemizin tanıtımını da yapacağız. Pazartesi günü tüm sporseverleri stadımıza bekliyoruz” sözlerini kullandı.