31 Mart yerel seçimleri için Karasu Yalı Mahallesi Muhtar Adayı olan Koray Çakan, saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çakan, “Yalı Mahallesi, Karasu’nun en büyük Sakarya’nın ise dokuzuncu büyük mahallesi. Nüfusumuz ise 14 bin 700 civarında” dedi. “Yalı Mahallesi’nin sorunlarını biliyoruz” diyen Çakan, “Mahallemizin sorunları yalnızca Yalı’yı değil tüm Karasu’yu ilgilendiriyor” diye konuştu. 

YALI’NIN MARKA DEĞERİ OLMALI

Yalı Mahallesi’nin sorunlarını çok iyi bildiğini söyleyen Koray Çakan, “Bu sorunların başında uyuşturucu ve yol geliyor. Bunlarla ilgili projelerimiz var. Muhtar olduğumuz takdirde bunları hayata geçireceğiz. Biz bir muhtarın görev çizgilerini biliyoruz. Bize bu görev verildiği takdirde layıkıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Mahallesi için en büyük hayalini de söyleyen Çakan, “Burada oturan herkesin hiçbir kaygı taşımadan sokaklarda yürüyebileceğiz, her şeyden tat ve lezzet alabileceği bir mahalle olsun istiyoruz. Yalı’nın bir marka değeri olsun istiyoruz” sözlerini kullandı.

KARASU’NUN MİSAFİRHANESİ

Muhtar Adayı Koray Çakan, “Yalı Mahallesi Karasu’nun misafirhanesi. Bu yüzden mahallemizin; tüm kamu kurum ve kuruluşlarının hizmetlerinden en üst düzeyde yararlanmasını sağlayacağız. Yaşam kalitesini Yalı Mahallesi’nde üst seviyelere çıkması en büyük hayallerimizden biri” dedi. “Karasu’ya giren katma değerin yüzde 80’i Yalı Mahallesi’nden geçiyor” diyen Çakan, “Buna rağmen yeterli yatırımı alamıyoruz. Bunun düzelmesi için de görüşmelerimize şimdiden başladık” diye belirtti.  

ÇÖZÜM ODAKLI OLACAĞIZ

Sahada kimseden olumsuz bir tepki almadıklarını ve çok güzel bir teveccüh ile karşı karşıya geldiklerini söyleyen Çakan, “Mahallemde beni bilen biliyor. Bugüne kadar hep çözüm odaklı çalıştım. Bundan sonrada böyle çalışmaya devam edeceğim. Ben tuttuğumu koparırım. Gerekirse mahallemin sorunları için Ankara’ya kadar giderim. O sorunu çözmek için elimden geleni yaparım” dedi. Koray Çakan, azalarıyla birlikte Yalı Mahallesi için göreve hazır olduklarını ve seçildikleri takdirde de ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarının da altını çizdi.