Karasu Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı İshak Sarı, Aziziye Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyarete ait fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşan Sarı’ya Aziziye Mahallesi Muhtarı Besim Ömer Cengiz, beş adet soru ile yanıt verdi.

Başkan Sarı’nın hesabına yorum olarak yazılan beş soru silindi. Daha önce Karasu Belediyesi’ne ait sosyal medya hesaplarının yoruma kapatılmasının ardından İshak Sarı’nın da hesabı yorumlara kapatıldı ve yorum yapmak isteyen vatandaşların karşısına “Bu gönderideki yorumlar sınırlandırıldı” uyarısı çıktı.

TÜM HESAPLAR YORUMA KAPALI

Hem belediye hesabının hem de Başkan Sarı’nın hesabının yorumlara kapatılmasını görenler, “Ne çekinceleri var? Yapılan yorumlara ve eleştirilere tahammülleri mi yok? Ne yazılmasından endişe ediyorlar da yorum yapma hakkı tanımıyorlar?” diyerek tepki gösterdi. Besim Ömer Cengiz, silinen yorumunda şu sorulara yer vermişti:

“Hangi Aziziye Mahallesi? 5 sene boyunca 10 sokağına asfalt atmadığın mahalle mi? Fındıklık yolları için greyder talep ettiğimiz, cevap olarak “Fındığı bana mı topluyorlar? Gitsinler, para toplayıp kepçe tutsunlar” dediğin mahalle mi? Sokaklarında sökülmüş kilitli parkeleri 1,5 senedir tadilat bekleyen mahalle mi? Çöp konteynırlarını kaldırıp yerine zorla para ile çöp kovası sattığın mahalle mi? Doğu Karadeniz Caddesi’nde otopark içine asfalt atıp sokaklarına asfalt atmayan, sorsan ama “Ben oraya asfalt attım” dediğin mahalle mi? Lütfen Sayın Başkan lütfen”