10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Karasu Genç İHH Başkanı Rabia Öztürk, Sosyal Faaliyet Birim Üyesi Zahide Özmen ve beraberindeki öğrenciler Öncü Karasu Gazetesi ve Karasu Haberleri İnternet Medyası’nı ziyaret ederek günlerini kutladı. Öğrenciler, Karasulu gazetecileri soru yağmuruna tuttu.

Öğrencilerin sorularını; Öncü Karasu Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ayşenur Elmacı, Karasu Haberleri İnternet Medyası İmtiyaz Sahibi Nevtan Angün ve Haber Müdürü Güler Çınasoğlu yanıtladı. Öğrenciler, gazetecilik mesleği hakkında akıllarına takılan her soruya da yanıt aradı.

Karasu Genç İHH Başkanı Rabia Öztürk, “Bizlerin gönüllülük esasına göre yapmış olduğu etkinliklerde farklı mesleklere dikkat çekebilmek için bu yaştaki çocukları belirledik ve kendileri de bu etkinliğimizde yer aldı. Biz İHH olarak böyle özel gün kutlaması ve çeşitli etkinlikler ilçemizde düzenliyoruz ve düzenleyeme de devam edeceğiz” dedi. Öztürk, “Yapmış olduğumuz etkinlik vesilesiyle; hakikati arayan, gerçeği yazan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Sizler, özgür basının teminatısınız” sözlerini kullandı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi