Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkanı Aday Adayı Ömer Babalıoğlu, muhtarlarla bir araya geldi. Babalıoğlu yaptığı konuşmada, “Bu dönemde bizimle alakalı, alakasız yaşanan bazı olumsuzluklar yaşandı. Aranızda bu tür kırgınlıklar geçtiyse, bu diyalogların sebebi olan arkadaşlar adına, muhtar arkadaşlarım adına, büyüklerim adına sizlerden özür dilerim” dedi.

MUHTARLAR, BİRLİKTE HAREKET ETMELİ VE AYRIŞMAMALI

“Muhtarların bir bütün olarak kenetlenmesi gerekir” diyen Babalıoğlu, açıklamalarının devamında, “Bu süreçte sizlerin aranıza nifak sokmaya çalışan bazı çevreler olabilir, naçizane fikrim bir kardeşiniz olarak bu tür çekişmelere hiç girmemenizdir” şeklinde konuştu.

Babalıoğlu, sözlerini “Çıkmış olduğumuz bu süreçte yanımızda olan veya olmayan tüm muhtarlara teşekkür ederim. Hiçbir muhtar arkadaşımıza kırgınlığımız olmamıştır, olamaz da. Hepimiz bu memleketin evlatlarıyız ve hizmet aşkıyla yanmaktayız. Önemli olan gönüllerdeki samimiyettir. Bu benim yanımda olmanız anlamında değil, ben sizin bir kardeşinizim, yarın ne olursa olsun bunu aklınızdan çıkartmayın” diyerek sonlandırdı.