-

AK Parti Karasu Gençlik Kolları Teşkilatı, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ile birlikte 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmini seyretti. Yapımcılığını Mustafa Uslu’nun üstlendiği şehit Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatını konu alan 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmi, geçtiğimiz hafta Karasu’da da vizyona girmişti.

Trabzon'un Maçka ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatlarını konu alan “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmi, ilçe halkından büyük ilgi görürken ilçe protokolü de izledi.

11 Ağustos 2017 tarihinde şehit olan iki kahramanın hayatlarını konu alan “Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini Başkan İshak Sarı, AK Parti Karasu Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Şahin ve teşkilat üyeleri ile birlikte izledi.

Duygu dolu anların yaşandığı filmin ardından Başkan Sarı, Abdullah Şahin ve beraberindekilerle Sahil Park Kafe’de bir araya gelerek gençlerin sıkıntı ve beklentilerini dinledi.