Pazar günü Karasu Şehir Stadı’nda Karapınarspor ile Adatepespor karşı karşıya geldi. Seyircinin yoğun olduğu maç, büyük çekişmeye sahne oldu. Müsabakada iki takımın da açık futbol oynaması seyir zevkini artırdı.

İlk yarıda iki takım da çok pozisyon yakalamasına karşın gol sesi çıkmadı. Maçın ilk devresi 0-0 sona erdi ve takımlar soyunma odasına bu skorla gitti. Karşılaşmanın ikinci devresinde de takımlar birbirine üstünlük sağlayamadı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında ceza sahasında oyuncusu düşürülen Karapınarspor penaltı atışı kazandı. Atışı Ömer Faruk Tiryaki kullandı ve Karapınarspor’u 90+3’te 1-0 öne geçirdi.

Bu golden sadece iki dakika sonra Adatepespor penaltı atışı kazandı. 90+5’te atışı kullanan Adatepespor Kalecisi Sefa Meydan topu dışarı attı ve maç 1-0 Karapınar üstünlüğü ile sona erdi. Bu skorla Karapınarspor 2. sıraya yerleşti. Karapınarspor önümüzdeki hafta oynayacağı Kozluk maçını kazanırsa liderlik koltuğuna oturacak. Karapınar’ın son maçı ise şu an lider konumda bulunan Kuyumculu ile olacak. Gruplarda ilk sırayı alan ekipler, Play-Off’ta diğer grup liderleri ile karşılaşmıyor ve avantaj elde ediyor.

Ramazan Marmara’nın haberi

Karapınar Adatepespor 297 F1

Karapınar Adatepespor 297 F2

Karapınar Adatepespor 297 F3

Karapınar Adatepespor 297 F4

Karapınar Adatepespor 297 F5

Karapınar Adatepespor 297 F6

Editör: Güler Çınasoğlu