Son iki sezondan bu yana yaşadığı talihsizlikler nedeniyle Bölgesel Amatör Lig’i kıl payı kaçıran Karasu Aziziyespor Play Off şansı kovalayan Kazımpaşa Birlikspor’u ağırladı.

MORALLER BOZULDU

Karşılaşmanın henüz birinci dakikasında stoper Melih Saraçoğlu sakatlandı. Saraçoğlu’nun ambulans ile hastaneye gönderilmesinin ardından moralleri iyice bozulan Kafkaslar dakika 24’te Doğukan’ın golüne engel olamadı. Bu golden sonra beraberlik golü için Kazımpaşa kalesine yüklensek de sonuç alamadık. Alparslan’ın yakaladığı net pozisyonlarda da gole ulaşamadık ve ilk yarı konuk takımın 0-1 üstünlüğü ile sona erdi.

LİGDEKİ SON MAÇ

Bölgesel Amatör Lig şansını tamamen yitiren ve prestij müsabakalarına çıkan Karasu Aziziyespor’u taraftarı yine de yalnız bırakmadı. İkinci devrede daha sakin oynayan Kafkaslar, yine de istediğinde ayağa top yapabildiğin ve rakip karede etkili olabildiğini gösterdi. Sarı-lacivertliler karşılaşmanın 84. dakikasında, maçın ikinci yarısında oyuna giren Kerim’in golüne engel olamadı. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca maç 0-2 Kazımpaşa Birlikspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Aziziyespor haftaya ligdeki son maçına çıkacak.

Ramazan Marmara’nın haberi

2 Aziziye Prestij Mücadelesi 2 F4

2 Aziziye Prestij Mücadelesi 2 285.Jpg F3

2 Aziziye Prestij Mücadelesi 2 285.Jpg F2

2 Aziziye Prestij Mücadelesi 2 285.Jpg F1