-

EN UYGUN RAMAZAN MENÜSÜ ERZURUM CAĞ KEBABI'NDA (izle):

...

Sakarya’nın Karasu ilçesinde “Cağ Kebabı” dendi mi akla ilk gelen işletmelerden olan Eminoğulları Erzurum Cağ Kebabı, Karasu-Kocaali yolu üzeri Çağdaş ışıklar mevkiinde müşterilerine Ramazan’a özel bir kampanya sunuyor.

Tüm menüleri tek fiyata sunan Eminoğulları Erzurum Cağ Kebabı, iftar sofralarının tercih edilen adresi oluyor ve müşterilerinden büyük ilgi görüyor. İşletmeci Muhammed Bor, “Karasu’nun en uygun menülerini sunuyoruz. İddialıyız, daha uygunu yok” diyerek Karasu halkına davette bulunuyor.

Fiyatlardan ve menülerden duyduğu memnuniyeti dile getiren müşteri İbrahim Öztürk, “Her zaman ailece geldiğimiz yer. Herkese de tavsiye ediyoruz. Karasu’nun en güzel yerlerinden biri. Fiyatlar uygun, herkese göre, tam aile yeri .Yapandan Allah razı olsun” dedi.

YÜKSEK KALİTE, DÜŞÜK FİYAT

Muhammed Bor, “Cağ kebabı, tavuk kanat ızgara, kasap köfte ve pide çeşitlerinden hangisi tercih edilirse edilsin kişi başı 90 lira ile uygun fiyatla iftar menülerini sunuyoruz. Son zamanlarda artan maliyetleri ve fiyat artışlarını müşterimize yansıtmıyoruz” şeklinde konuştu.

EMİNOĞULLARI ERZURUM CAĞ KEBABI

Rezervasyon: 0531 202 44 44

instagram.com/karasucagkebabi

facebook.com/karasucagkebabi

Karasu-Kocaali yolu üzeri Çağdaş ışıklar mevkii Karasu / Sakarya