Milletvekili A.Adayı Recep Ali Küçük, adaylık süreci ile ilgili Güler Çınasoğlu’na değerlendirmede bulundu. Küçük, MHP Karasu İlçe Teşkilatı talebi üzerine olduğunu aday adayı söyleyerek, “Daha önceden alınmış bir karar değildi. Gençlerin talebi üzerine milletvekili aday adaylığında bulundum” dedi. “Milletvekilliği için kendime göre artılarım var” diyen Küçük, “Yine de bunun değerlendirmesi Genel Merkezi’ndir. Biz ülkesine hizmet etmek isteyen herkesin arkasındayız” dedi.

TABANDAN KOPUK OLMAMALI

Seçilecek olan milletvekilinin, milletin vekili olduğunu unutmaması gerektiğinin altını çizen Küçük, “Onlara layık davranış sergilememiz lazım. Yaşadığımız ortamdan başlamak üzere ilçemize, ilimize, bölgemize faydalı olacak her türlü davranış ve faaliyetin içinde olmak, tabandan kopuk olmamak gerekiyor. Ankara’ya gelen insanların kendisiyle irtibatta olmasını sağlamak ve onları dinlemesi gerekiyor. Ben vekil oldum işim bitti demek olmuyor” dedi. Recep Ali Küçük, bu konuda asla sıkıntı yaşamayacağını, bütün hayatının insanlarla iç içe geçtiğini de sözlerine ekledi.

KUZEYE HEP ÜVEY EVLAT MUAMELESİ

Kuzey bölgesinin bütün iktidarlar döneminde üvey evlat muamelesi gördüğünün altını çizen Küçük, “Bu kadar imkanı biz yatırımcılara sunduğumuz halde olmuyor. Kimisi yapılırken sökülüp gidiyor, kimisi de hiç yapılmıyor yıllardır bomboş duruyor. Bugüne kadar bölgemize layık olduğu şekilde yatırım yapılmadı. Başka yere yapılan yatırımlara karşı değiliz, onlara da yapılsın ama bize de yapılsın” dedi. “Bu tarz yatırım ve teşviklerin takipçisi olacağız” diyen Küçük, “Yatırım yapacak kişilere yardımcı olmaya çalışacağız. Bu bölgenin insanı sadece fındığa dayalı ekonomiden kurtulmak zorunda. Bir sürü gencimiz dışarıda. Onları da burada tutamıyoruz ama tutmanın yolunu bulmalıyız” ifadelerini kullandı.

GENÇLER İYİ YÖNLENDİRİLMELİ

Bölgenin büyük sorunlardan birinin gençlerin iyi yönlendirilmemesi olduğuna dikkat çeken Küçük, “Kuzey’de enerjik bir genç nüfus var. Bu gençlerin çeşitli tuzak ve bataklıklardan kurtulması lazım. 15 yıl boyunca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yaptım. Gençleri tuzaklardan kurtarmak için sosyal ve kültürel faaliyetlere önem verdim. Aynı şekilde onları burada faydalı şekilde faaliyetlere sürükleyecek işler yapmamız lazım. Yani bir eğitimci olarak gençlerimiz için çok fazla alan oluşturma gayreti içerisinde olacağız” dedi. 

BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ

14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimler için “Bu seçim ülkenin kaderiyle oynanacak olan bir olan bir seçim” diyen Recep Ali Küçük, “Millet İttifakı’nda her kafadan bir ses çıkıyor. Böyle bir korodan nasıl müzik çıkar bilmiyorum. Allah insanımıza hidayet versin. Ülkeyi parçalayacak, bölecek, federasyonlara ayıracak bir sürü plan ve projeler açıklanıyor. Bunları duyunca dudaklarımız uçukluyoruz. Böyle bir tehlike bizi tekrar kurtuluş savaşına götürür” dedi. Küçük, “Cumhur İttifakı bu seçimde mutlaka galip gelmeli. Devletimizin her zaman yanındayız. İktidara bilhassa güvenlik konularında sonuna kadar destek veriyoruz. Biz önce ülkem diyen bir anlayışa sahibiz. Ülkemiz bizim canımızdan bile önemli. Seçmende sandığa giderken en doğruyu tespit edip kendisine faydalı olanı sandıkta şahlandıracaktır” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi