Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun, başkanlık görevini Murat Ali Aksoy’a devretti. Üç dönemdir başkanlık görevini sürdüren Coşkun’dan görevi devralan AGD eski başkanı ve Saadet Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Aksoy, ilçe basının ziyaret etti.

Gelecek Partisi Karasu İlçe Başkanı Salim Direk ve iki parti ilçe başkan yardımcılarıyla basına bir ziyaret düzenleyen Aksoy, ilçedeki seçim sürecini de değerlendirdi. Aksoy, “Saadet Partisi ve Gelecek Partisi olarak Karasu’da seçime ittifak ile gireceğiz” dedi.

Aksoy, “Karasu’da bir genel ittifak için çok çaba gösterdik. CHP, İYİ Parti, Saadet, Gelecek, DEVA ve Zafer Partisi olarak ortak aday çıkartmak için çok sayıda görüşme yaptık. Fakat il teşkilatı ve genel merkez engelleri ile karşılaştık. Biz de iki parti olarak Karasu’da ortak aday çıkartmaya karar verdik ve bu aday Saadet Partisi logosu altında seçime girecek” diye konuştu. Aksoy, 12 Şubat Pazartesi günü saat 14:00’da Atatürk Bulvarı’nda adaylarını açıklayacaklarını da vurguladı.