Çarşamba günü Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Karasu’ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Karasu Belediyesi’ni ziyaret eden Alemdar, ardından AK Parti İlçe Teşkilatı’nı, MHP İlçe Teşkilatını ve Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek konuşma yaptı. Alemdar’a İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Turan ve İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Serdar Akgün’de eşlik etti.

KARASU ARTIK RAHAT OL

AK Parti İlçe Teşkilatı önünde yoğun bir kalabalıkla ve coşkuyla karşılanan Yusuf Alemdar, “Karasu’da seçim startının ilk işaretini vermiş olduk” dedi. Alemdar, “Karasu benim bölgem. Burada mutlaka bir dostum var. O yüzden Karasu rahat ol, artık rahat bir nefes al” dedi. Bu süreçte; İlçe Belediye Başkan adayı ve teşkilatların her kademesiyle sokakta olacaklarının da altını çizen Alemdar, “Biz de eski yeni, ötekileştirme, ayrıştırma yok. Biz hep beraber bu ülkenin birliği için bayrağımızın dalgalanması, ezanımızın susması için mücadele edeceğiz” sözlerini kullandı.

ŞEREF SÖZÜ VERECEĞİZ

“Ben Cumhur İttifakı’nın adayıyım” diyen Alemdar, “Sizden durmadan, dinlenmeden 24 saat çalışmanızı istiyorum. Çünkü Karasu, Kuzey bölgesinin, Marmara’nın incisi olacak. İnşallah turizmde, sanayide, eğitimde, kültürde tüm büyükşehirlere örnek olacak projeleri birlikte yapacağız. İlçe adayımız açıklandığında da burada olacağım. Karasu’ya yapmamız gereken çalışmaları, Karasu’ya düşündüğümüz projeleri, sizin arzu ettiklerinizi broşür haline getireceğiz. Bu projeleri yapmakta bizim boynumuzun borcu. Size de bunun şeref sözünü vereceğiz” diye konuştu.

KARASU GÖZDE İLÇE OLACAK

35 yıldır Sakarya’da siyaset yaptığını söyleyen Yusuf Alemdar, Karasu’nun hizmetin en büyüğünü hak ettiğini vurguladı. Alemdar, “Siz hep bizim yanımızda oldunuz. Şimdi size sahip çıkmak, yanınızda olmak bizim görevimiz. Asla başınızı öne eğdirmeyeceğiz. Size söz veriyorum Karasu’yu bundan sonra Türkiye’de her ilde konuşulan her ilin arzu ettiği herkesin yaşamak istediği bir ilçe haline getireceğiz” dedi. Alemdar’a AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu tarafından da tablo hediye edildi. Alemdar, AK Parti ziyaretinin ardından MHP Karasu İlçe Teşkilatı’nı ziyarette bulundu.

CUMHUR İTTİFAKI’NIN NEFERLERİYİZ

MHP Karasu İlçe Teşkilatı’nda Yusuf Alemdar’ı İlçe Başkanı Hamza Uğur ve yönetimi karşıladı. Alemdar, konuşmasında, “Biz Cumhur İttifakı’nın neferleriyiz. Cumhur İttifakı olarak gerek Karasu özelinde gerekse tüm Sakarya’da çalışmalarımızı koordineli olarak sürdürüyoruz. 31 Mart seçimlerinde de bu birlikteliğimizin karşılığını alacağız. İlçe Başkanımız Hamza Uğur başta olmak üzere MHP’nin tüm üyelerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Alemdar, Karasu özelinde gerçekleştirdiği ziyaretinde ise son olarak muhtarlarla bir araya geldi.

OMUZ OMUZA VERECEĞİZ

Karasu Muhtarlar Derneği’nde de yoğun bir ilgi ile karşılanan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, “Muhtarlar benim tutmayan elim, görmeyen gözüm, duymayan kulağım, yürümeyen ayağım en önemlisi de hissetmediğim kalbimdir. Görmediğimi gören, hissedemediğimi hissedip de çözüm üreten muhtarlarımız bizim baş tacımızdır. Seçime giderken muhtarlarımızla omuz omuza vereceğiz. Karasu’nun hak ettiği yeri alabilmesi için elimizden gelenin fazlasının yapacağız. Bizim yolumuz bir kaderimiz bir davamız bir” dedi.

MUHTARLAR EZİLMEYECEK

“Bugüne kadar Serdivan’da yapmış olduğumuz işi bundan sonra 16 ilçede yapacağız” diyen Alemdar, “Siz 5 yıl için hedeflediğiniz, düşündüğünüz ne varsa notunuzu alıyorsunuz ilçe başkanına iletiyorsunuz. Bizler bunları seçim beyannamesine koyarak ‘bunlar bizim namus sözümüzdür’ diyoruz. Siz biz yok. Hepimiz bir aileyiz. Muhtarlarımız asla verdiği sözün altında ezilmeyecek. Muhtarın verdiği her söz Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği söz olacak” diyerek Muhtarlar Derneği’nden ayrıldı ve Karasu ziyaretini sonlandırdı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi