Toplantıya Sakarya VİB Turizm Genel Müdürü Suat Akın ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Akın, konuşmasında şirketin geleceğe dair vizyonunu paylaştı ve Sakarya VİB Turizm'in sektördeki lider konumunu pekiştirmek için yapılacak yenilikler hakkında detaylı bilgiler verdi.

1997 yılında Sakarya halkına hizmet etmeye başladıklarını aktaran Başkan Akın, “27. yılımızı kutluyoruz. VİB Turizm Sakarya'nın markası olmasına rağmen Avrupa'da Bulgaristan, Romanya, Avusturya ve Almanya'ya üç yıldır hizmet etmekteyiz. VİB Turizm 405 noktada 27 yıldır hizmet vermekte. Sakarya İtimat'ı da dört ay önce bünyemize kattık. O da efsane geri döndü sloganıyla yola çıktı. Sakarya halkına hizmet etmeye devam ediyoruz. Turizm alanında da hizmet ediyoruz. AVT ile turizm işi yapmaktayız. Bu hizmeti 76 otobüsümüz, bin personelimiz ve paydaşlarımızla yürütmekteyiz” dedi.

Bayram öncesi genel kurul yaptıklarını belirten Suat Akın, yönetim kurulu sayısını daha hızlı kararlar verebilmek adına beş kişiye düşürdüklerini kaydetti. VİB Turizm Başkanlığı'nın yanında Otobüsçüler Federasyonu Başkan Yardımcılığı görevini yaptığını aktaran Akın, “SATSO'da meclis üyesi ve yönetim kurulu üyesiyim. STK yönünden de katkı sunmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Sakarya Vib Yönetimi Basınla Buluştu F03

Sakarya Vib Yönetimi Basınla Buluştu F05

Sakarya Vib Yönetimi Basınla Buluştu F04

Sakarya Vib Yönetimi Basınla Buluştu F02

Sakarya Vib Yönetimi Basınla Buluştu F01

Sakarya Vib Yönetimi Basınla Buluştu F06

Editör: Nevtan Angün