MHP 28.Dönem Sakarya Milletvekili Aday Adayı Elif Feratoğlu, seçim çalışmalarının gündüz programında Serdivan bölgesinde esnaf gezileri yaparken iftar sonrası da Kazımpaşa bölgesinde Kazımpaşa Birlikspor lokalinde mahalle sakinleri ile bir araya gelerek hem kendisini tanıttı hem de mahalle sakinlerinin isteklerini dinledi.

Elif Feratoğlu, “14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere fazla bir süre kalmadı. Bu kutlu yola çıkarken amaç, hizmet olunca bizlere dinlence yok. Yurdumun o kadar güzel yürekli insanları var ki bu koca ve güzel yürekli insanlara hizmet etmek için yola çıkmış olmak beni mutlu ediyor” dedi.

“Bugün şunu fark ettim, insanımız artık kendilerine dokunacak, her zaman ulaşabilir bir vekil beklentileri ve beni bir ablaları, kardeşleri görerek bağırlarına basmaları yüklendiğimiz sorumluluğun ne kadar kutsi olduğunu gösterdi” diyen Feratoğlu, sözlerini “Bu güzel yürekli insanların beklentilerini karşılamak için her zaman büyük gayret olacağımdan hiçbirinin şüphesi olmasın. Gösterdikleri ilgiye sonsuz teşekkür ediyorum” diyerek tamamladı.