TFF' nin gerçekleştirdiği toplantıda kulüpler, liglerin oynanmamasını talep ederken, nasıl tescil edileceğini TFF Yönetim Kurulu'na bırakmıştır. Kulüp temsilcileri ile karşılıklı mutabık kalındığı üzere, söz konusu talebi TFF Yönetim Kurulu değerlendirmiş olup, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig, ayrıca Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'lerinin oynanmamasına karar vermiştir.

 

Bu kararla birlikte lider durumda bulunan Karasuspor şampiyon ilan edilmiş oluyor. Sezon başından beri yönetim değişikliğiyle birlikte bambaşka bir hale bürünen Karasuspor hızla kurumsallaşmaya başlamıştı. Abicilikle yürüyen işler profesyonelleşti. Hal böyle olunca uzaktan bakınca gerçekten bir futbol kulübü gibi gözükmeye başladı. Kulübün ürünlerinin satıldığı Store, halı saha gibi gelir getirici bir yerin kulübe kazandırılması, takım logosu, alt yapının yeniden kurulması (tabi geliştirilmesi gereken bir alan) liste uzuyor.

 

Yenilik hareketiyle birlikte sportif başarının da gelmesi müthiş tabi. Bunun tam tersini Fenerbahçe' de gördük fakat sportif başarı gelmedi. İnsanlar sahadaki başarıya bakıyorlar çünkü izlemeye geldikleri şey sahadaki oyun. Keyif veren, heyecanlandıran zaman zaman sinirlendiren. Futbol...

 

Büyük bir aksilik olmazsa gelecek sene BAL' da mücadele edecek Karasuspor takım planlamasına şimdiden başlamalı. Bir scout ekibi oluşturulabilir. Antrenör ekibi geliştirilebilir. Tesisleşme adına bağlantılar kurulabilir. Karasuspor artık asansör takım niteliğinden kurtulmalı başarı sürekli hale getirilmeli. Seyircisiyle, yönetimiyle ve tabi ki aslan yürekli futbolcu kardeşlerimizle yekvücut halinde mücadele eden bir marka oluşturmalıyız.