-

SAPANCA BUNGALOVLAR ILE EKONOMIK TATIL SIZLERI BEKLIYOR

Sapanca bungalov fiyatları uygundur ve hemen her bütçeye hitap eder. Bu yüzden de yerli ve yabancı turistlerin tercih ettiği bir konaklama stili olarak bir adım öne çıkar.

Bir bungalovun en büyük avantajlarından biri, basamak olmaması ve buna bağlı erişilebilirliktir. Bu özellikle küçük çocuklar ve yaşlılar için tehlikeler en aza indirildiği için büyük bir avantajdır. Geniş pencere cepheleri, geniş yaşam alanına bol miktarda ışık getirir ve bahçe genellikle evin etrafını sardığından, birçok bungalov her odadan bahçeye erişim sağlar. Odalardan birine ikinci bir teras eklemek de alışılmadık bir durum değildir. Bireysel odaların düzeni önemli bir rol oynar. Bir bungalovda taşıyıcı duvarlar olmadığı için masif veya prefabrik bir evde odalar kişiye özel tasarlanabilir.

SAPANCA BUNGALOV EVLER ILE HUZUR DOLU GÜNLER

Bir bungalov ev, bugün piyasadaki en popüler ev tiplerinden biridir. Ancak bungalov tipi bir evin kavramları ve amacı çok daha karmaşıktır. Tasarımı ve popülaritesi, sadelik ve sanatın uygun fiyatlı bir evde birleştirilebileceği fikrine dayanmaktadır. Bu onları çok popüler yaptı. Bugüne kadar, bungalov ev planları oldukça arzu edilir olmaya devam ediyor. Sapanca bungalov fiyatları bütçe dostu olduğu için insanlar bu evleri sıklıkla tercih etmektedir.

Bu ev planlarının genellikle bir veya bir buçuk kat yüksekliğinde olduğundan daha önce bahsetmiştik. Bununla birlikte, kendilerini bungalov olarak adlandıran tasarım yelpazesi, iyi ya da kötü yıllar içinde büyüdü. Elbette bungalovları tanımlayan bazı ayırt edici özellikler var. En önemli özelliği ise düşük profilli olmasıdır. Bir bungalov evin gerçek farkı budur. Genellikle zemin yükseltilir ve önde basamaklara ihtiyaç duyulur. Bungalov kelimesi, alanı çok verimli kullanan kat planlarını çağrıştırır. Bungalovların bazı iç özellikleri küçük gardıroplar ve gömme dolaplar ve raflardır.