-

Karasu basını ile bir araya gelen İYİ Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu ve yönetimi, Meral Akşener’in Karasu ziyaretine yönelik değerlendirme yaptı. Basına teşekkürlerini de ileten Sarıoğlu, Akşener’in Sakarya’ya ve özellikle Karasu’ya büyük önem verdiğine vurgu yaptı.

Ankara’da düzenlenen ilçe başkanları ziyaretinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Karasu’ya davet ettiklerini belirten Sarıoğlu, “Ziyaretten çok kısa süre sonra Sakarya Milletvekilimiz Ümit Dikbayır, Akşener’in Sakarya’yı ve Karasu’yu ziyaret edeceğini belirtti. Bu da Akşener’in Karasu’ya ve ilimize verdiği değeri ortaya koymuştur” dedi.

“Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekilimiz Ümit Dikbayır başta olmak üzere, İl Başkanımız Selçuk Kılıçaslan ve yönetimi ile ilçe yönetimimize özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum” diyen Hasan Sarıoğlu, “Bizi asıl gururlandıran ise Karasu halkının göstermiş olduğu teveccüh, ilgi ve alakası oldu. Karasu halkına da ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

HALK İRADESİ BULVARI DOLDURDU

Saha çalışmalarını düzenli olarak sürdürdüklerini sözlerine ekleyen Sarıoğlu, “Mahalle ziyaretlerinde, cemiyetlerde, taziyelerde Karasu halkının her bireyine ulaşmaya gayret ediyoruz. Çalışmalarımızın karşılığını da halkın teveccühü ile alıyoruz” ifadelerini kullandı.

Akşener’in esnaf ziyaretinde taşıma ile bulvarın doldurulduğu yönündeki iddiaları da mesnetsiz bulan İYİ Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu, “Atatürk Bulvarı’ndaki kalabalık, vatandaş iradesi ile oluştu. Sadece Kocaali’den ve Ferizli’den bir iki hususi otomobil geldi. Bu da çok normal, bir genel başkan geliyor. Çevre ilçeden geleni engelleyemeyiz. Dışarıdan yabancı kimse yoktu. Hele ki otobüs tutulma falan kesinlikle olmadı” dedi.

VATANDAŞ BUNALIMDA

Gündeme dair konulara da değinen Sarıoğlu, “Vatandaşımız, ciddi bir bunalım içerisinde. Bilhassa esnafımız. Fırıncıların ekmek sorunu, ekmek fiyatı bile tamamen siyasete bağlanmış gözüküyor. Elektrik neredeyse yüzde 300 arttı, aynı şekilde tatlıcılarla konuşuyorum, şeker de yüzde 300 zamlanmış. Genelleme olarak bütün esnaf aynı sorunlardan mustarip. İnsanların bunalmışlığı teveccühe dönüşüyor. Gerçekten halkımız mevcut iktidardan bunaldı. Artık halkımız da her şeyin farkına vardı. Ülkemizin geleceği gerçekten çok İYİ olacak” diyerek sözlerine son verdi.