Karasu Milli Eğitim’de görevli görme engelli Savaş Saygılı, “Master kör” oyunu ile geçtiğimiz günlerde bir kez daha sahne aldı. Saygılı, kendisini yalnız bırakmayan ve her daim destekçisi olan herkese teşekkür etti.

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu 5.sınıf öğrencisi Belinay Sevinç Yıldız’ın sunuculuğunu yaptığı oyunda; Mehmet Yıldız’ın da yer aldığı 20 kişilik Sahil Sahne Ritim Grubu seyirciye güzel bir müzik şöleni yaşattı. Ritim grubu darbukaları eşliğinde müziklere kendi yorumlarını katarak unutulmaz bir sahne performansı sergiledi.

Müzik şöleninin ardından Saygılı, sahneye çıktı. Görme engelini tiye alan bir oyun performansı sergileyen Saygılı, tatilde geçirdiği maceraları da izleyici ile paylaşarak kahkaha tufanı estirdi. Son olarak ise 30 Ocak 2023’te kaleme aldığı “Ben Anadoluyum” adlı şiirini Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdullah Çetin’in seslendirmesiyle izleyenlere sundu. Saygılı, “Bu güzel gecede beni yalnız bırakmayan Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan’a, AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu’ya, CHP İlçe Başkanı Semih Karakaş’a, Esnaf Odası Başkanı Cihan Emre’ye ve salonu dolduran kıymetli seyircime teşekkür ediyorum. Bu şovlarımızın devamı mutlaka gelecek” dedi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi

Editör: Güler Çınasoğlu