-

ŞEHİT PİYADE TEĞMEN ÖMER FARUK CİVELE TOPRAĞA VERİLDİ (izle):

...

Pençe Kilit Harekatı sırasında Kuzey Irak’ta hain terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Karasulu Piyade Teğmen Ömer Faruk Civelek, memleketi Karasu’nun Gölköprü Mahallesi’nde toprağa verildi.

Karasu Gasilhanesi’nden alınan şehidin cenazesi, ilk olarak konvoy eşliğinde baba evine getirildi. Burada alınan helalliğin ardından cenaze aracıyla Gölköprü Camii’ne taşındı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına katılım ise yoğun oldu.

Şehit Civelek’in cenaze törenine, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Sakarya milletvekilleri Ali İhsan Yavuz ve Recep Uncuoğlu, MHP Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Selçuk Kaya, siyasi il başkanları, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, ilçe protokolü, şehidin silah arkadaşları, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenazede, kardeşleri, şehidin tabutunun başından bir an olsun ayrılmadıkları gözlerden kaçmadı. Baba Hakkı (Abdullah) Civelek’in oğlunun tabutuna sarılması yürekleri dağladı. Cenaze namazının ardından askeri tören eşliğinde Şehit Ömer Faruk Civelek, Gölköprü Mezarlığı’nda toprağa verildi.