İYİ Parti Karasu Belediye Başkan Adayı Hasan Sarıoğlu, belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Resuller ve İhsaniye mahallelerini ziyaret etti. Mahalle sakinlerine çoğunluğu alanında uzman mühendislerden oluşan meclis üyesi adaylarını tanıtan Sarıoğlu, doğalgaz ve tarım projelerini anlattı.

Göreve geldikleri ilk yıldan itibaren meclis kararıyla mahallelere doğalgaz ulaştırmaya başlayacaklarını söyleyen Sarıoğlu, “Yetki bize verilir ve göreve gelirsek Karasu Belediyesi bünyesinde Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nü kuracağız” dedi.

Proje hakkında bilgi veren Karasu Belediyesi Meclis Üyesi Adayı ve Ziraat Mühendisi Umut Uysal, “Toprak analizini belediye bünyesinde hızlı ve maliyetsiz şekilde yapabileceğiz. Çiftçimiz böylece analiz yaptırmak için Tekirdağ’a örnek yollamak, Ziraat Odası’na bir ücret ödemek ya da 10-15 gün beklemek zorunda kalmayacak. Ve bu hizmet üretici olarak verilecek” dedi.

Uysal, “Ayrıca Fındık Örnek Uygulama Timleri Sahada projemizle de belediye bünyesinde oluşturacağımız timler, budama hakkında bilgi verecek. Böylece doğru budama teknikleriyle fındık bahçenizdeki veriminiz yüzde 30 oranında artacak” diyerek sözlerini tamamladı.

İYİ Parti Karasu Basın Servisi

I M G 7290

I M G 7279

I M G 7328

I M G 7297

I M G 7330

I M G 7359

I M G 7344

I M G 7372

I M G 7391