Şubat ayında Karasu’da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıktı. En yüksek hava sıcaklığını 19 derece olmasının ardından vatandaş da soluğu sahilde aldı. Deniz kenarında yürüyüş yapıldı, piknik sofraları kuruldu. Çocuklar da parkta doyasıya eğlendi.

Deniz kenarında güneşli havanın tadını arkadaşıyla çıkaran Gülcan Erdem, “Havayı değerlendirmek için arkadaşımla sahile geldik. Karadeniz’i seviyoruz, bu güzel anı değerlendiriyoruz” dedi. Mustafa Arslan, “Şubat ayında bahar havası yaşıyoruz. Görülmemiş bir sıcaklık var. Deniz kenarında güzel oluyor. Herkesi güzel Karasu’muza davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Güzel havanın tadını torunlarıyla çıkaran Meral Şen, “Baktık hava çok güzel, Nisan’dan kalma bir gün gibi. Biz de torunlarımızla birlikte kendimizi dışarıya attık. Hava ve deniz çok güzel” diye konuştu. Ailecek sahile gelen Rukiye ve Abidin Çorumlu çifti de “Hava çok güzel, bu yüzden sahile geldik. Karadeniz’in kenarında gezdik, çocuklarımızla ve damadımızla yürüyüş yaptık” ifadelerini kullandı.

HABER: Güler Çınasoğlu & Esra Angün

Önümüzdeki beş gün, Karasu’da hava durumu tahmini şöyle: