Sakarya’da yaz turizmi denilince akla ilk gelen Karasu sahilinde Belediye Başkan Yardımcıları ve teknik personelle birlikte bir dizi incelemede bulunan Belediye Başkanı İshak Sarı’nın, sahil bölgesinde yapılacak düzenlemeye uygun projenin hazırlanması talimatını verdiği öğrenildi. Başkan İshak Sarı, “Karasu, saklı bir cennet. Eşsiz güzellikleriyle gizli bir bahçe gibi. Bu güzelliğin bilinmesini ve ziyaretçilerimizin burada huzur içinde yaşamasını istiyoruz. Böyle bir sahil, tamamıyla şifalı kum, bu kadar güzellik nasıl ihmal edilir düşüncesini ortadan kaldırmak için sahil projemizin ilk incelemelerini yaptık” dedi.

 

Biran önce başlanacak

 

İncelemeler sonrası açıklama yapan Başkan Sarı, “Karasu’nun her noktasına hizmetlerimizi götüreceğiz. Sahilimiz bizim için önemli bir bölge ve bu alanla ilgi titiz çalışmalarımız olacak. Bugün, başkan yardımcılarımız ve teknik personelimizle birlikte gerekli ölçüm çalışmalarımızı yaptık. Projemizi bir an önce vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Sahilin her santimi kullanılacak

 

Başkan Sarı; “Sahil bölgemizde yapacağımız projemizde ana temamız kullanılabilirliktir. Bu açıdan baktığımızda projemizde yürüyüş yolları, modern aydınlatma direkleri, bisiklet yolları, geniş kaldırımlar, oto park alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun gurupları, ağaçlandırma ve çeşitli çevre düzenleme çalışmaları yer alacak. Bu başlıkların hepsini sahil bölgemize yansıtarak önemli bir hizmeti hayata geçirmeyi planlıyoruz. Hazırladığımız her projemizin adı Karasu’dur. Biz, bu ilçeye hizmet için geldik ve hizmet için tüm imkânlarımızı sonuna kadar kullanacağız” ifadelerini kulandı.

 

SAHİLDE İNCELEME FOTOĞRAFLARI AŞAĞIDA: