KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu

MHP Karasu İlçe Olağan Kongresi, Cumartesi günü saat 15:00’da Saloon Life’de gerçekleşecek. Kongre hazırlıklarında tamamlama noktasına yaklaşan MHP Karasu İlçe Teşkilatı, tek liste ile kongreye gidecek.

 

Çok daha güçlü bir teşkilat yapılanması için kolları sıvadıklarını belirten MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara, “2023’te Lider Ülke Türkiye” hedefine yönelik olarak çalıştıklarını ve Cumhuriyet’in 100. Yılında MHP’yi çok daha iyi yerlere taşımak için göreve talip olduklarını söyledi. Kara, “Kongremize tüm dava arkadaşlarımız davetlidir” ifadelerini kullandı.

 

Ayrılanlar geri geliyor

 

Tek liste olarak seçime gitmek sanıldığı kadar kolay bir durum değil” şeklinde konuşan Başkan Kara, “Aksine çok ciddi bir sorumluluk gerektiriyor. Listemizi istişareler sonunda şekillendiriyoruz. Listemizde yeni isimlerin yanı sıra partimizden ayrılmış ve ancak davaya geri dönmek isteyen bazı isimlere de yer vereceğiz. Son ana kadar istişarelerimiz sürecek” dedi.

 

Kimseyle şahsi problemlerinin olmadığına da değinen Kara, “Şimdiye kadar kırgın olduğumuz, kırdığımız kim varsa helalleşmeye ve kucaklaşmaya hazırız. Biz göreve talip olduğumuzda nefsimizden feragat ettik. Bizi sevsin sevmesin davası Türkiye olan, ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’ diyen herkese kapımız da gönlümüz de açık” şeklinde konuştu.

 

Bülbül başkanlık edecek

 

Tüm dava arkadaşlarımızı Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında bekliyoruz” diyen Münir Ali Kara, “Burası bizim tapulu mülkümüz değil. Evinize dönün. Sizi şefkatle kucaklamaya hazırız” sözlerine yer verdi. Kongrede Kovid-19 önlemlerine hassasiyetle uyulacağını da sözlerine ekleyen Başkan Kara, “Tüm dünyanın bir numaralı sorunu olan koronavirüs dolayısıyla kongremiz hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirilecek” dedi.

 

Kongreye MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül’ün de iştirak edeceğini ifade eden Münir Ali Kara, “Kongremizde bir aksilik olmazsa divan başkanlığımızı TBMM Grup Başkanvekilimiz Bülbül yapacak. Ağır iş yükü ve çalışma temposuna rağmen ilçe kongrelerimizi onurlandıran Grup Başkanvekilimizi ağırlayacak olmanın heyecanı içindeyiz” ifadelerini kullandı.