-

Karasu’nun Hürriyet Mahallesi’ni ziyaret eden AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı, yeniden Hürriyet Mahallesi Muhtarı seçilen Cumhur Özkan’a hayırlı olsun dileğinde bulundu. İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit ve yönetimine ziyarette bazı meclis üyeleri ve Kurudere Mahallesi Muhtarı Hasan Emanet de eşlik etti.

Muhtar Cumhur Özkan’a görevinde bir kez daha başarı dileklerinde bulunan Yavuzyiğit, “Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden eski muhtarımız Abdurrahman Denizhan’ı da bir kez daha rahmetle anıyoruz” şeklinde konuştu.

Denizhan’ın mahallesi için güzel hizmetler yaptığına değinen Hasan Yavuzyiğit, “Bir dönem daha muhtarlık görevini üstlenen Cumhur Özkan’ın da aynı hizmetleri sürdüreceğine inanıyoruz. Biz de AK Parti İlçe Teşkilatı olarak her zaman muhtarlarımızın yanındayız ve vatandaşın sorunlarının takipçisiyiz” dedi.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir kaynakta görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır kaynaklara itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.