-

HER TÜRLÜ MESELEYE TABANDA ÇÖZÜM (izle):

...

Eski milletvekillerinden Nezir Aydın’ın annesinin cenazesine katılmak ve teşkilat çalışmaları gerçekleştirmek amacıyla Karasu’ya gelen Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Hasan Zengin, bir okulun TÜBİTAK sergisini de ziyaret etti.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Zengin ve beraberindekiler, projeleri tek tek inceledi. “Öğrencilerimiz, hayata dokunan projelere imza atmışlar” diyen Hasan Zengin, “Çocukların şehirlerde yaşam alanı kalmayan yerlere ürettikleri çözümler örnek alınacak çalışmalar” diye konuştu.

ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE UMUT

Bu tür projeleri gördükçe Türkiye’nin geleceğinin daha aydınlık olduğunu bir kez daha görebildiklerini sözlerine ekleyen Zengin, “Ülkemizin geleceğine ışık tutan gençlerimizi yetiştiren öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz. Küçük imkanlarla, azimle zaferin nasıl geldiğinin kanıtı bu çalışmalardır” dedi.

SOKAK SOKAK TESPİT

Teşkilat çalışmaları hakkında da bilgi veren İl Başkanı Hasan Zengin, “Sokağa çıkıyoruz, halkımıza ulaşıyoruz. Karasu dahil tüm ilçelerde sorunları yerinde, sahada, mahallelerinde hatta sokaklarında tespiti yönünde çalışıyoruz. Böylece ilçemizin ve ilimizin meselelerine tabanda çözüm getirmeyi hedefliyoruz” dedi.