-

MİLLETVEKİLİ ÇİĞDEM ERDOĞANATABEK, KARASU'DA KONUŞTU (izle):

...

Perşembe günü öğlen saatlerinde Karasu’ya gelen AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti Karasu İlçe Teşkilatı’nda partililerle bir araya geldi. Erdoğan Atabek’i, İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş ve partililer karşıladı.

SORUNLAR YERİNDE ÇÖZÜLÜYOR

İlçe teşkilatında konuşan Erdoğan Atabek, Sakarya’yı ilçe ilçe gezdiklerini ve beş gün içerisinde 16 ilçeyi ziyaret ettiklerini belirtti. İlçelerdeki sıkıntıları yerinde tespit ettiklerini belirten Erdoğan Atabek, “Toplumun her kesimine ulaşıyor ve mahalle sorunlarını yerinde çözmeye çalışıyoruz. Diğer kurumların sorumluluk alanındaysa da durumu devam eden süreçte çözüyoruz” şeklinde konuştu.

Son 20 yılda önemli işlere imza attıklarına vurgu yapan Çiğdem Erdoğan Atabek, “Daha yapacak çok işimiz var. Teşkilat ve belediyelerimizle ilçe ve illerimizi güzelleştirmek için çalışıyoruz. Pandemiden çıktık ve ağır sonuçlarını hala taşıyoruz. Bu sorunları da bertaraf etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

MUHALEFET, YALAN ÜZERİNE SİYASET YAPIYOR

“Muhalefet, üretimin durdurulmasını ve hastalık bitene kadar her yerin kapanmasını istedi. Eğer muhalefetin isteği olsaydı, ülkemiz daha büyük bir girdabın içine girerdi” diyen Milletvekili Erdoğan Atabek, “Cumhurbaşkanımız, bu süreci en az hasarla atlatmanın mimarı oldu. Diğer taraftan da muhalefetin yalan üzerine kurulu siyasetiyle mücadele ediyoruz” dedi.

MUHALEFET DE ERDOĞAN DİYOR

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, “Her gün sahadayız. Her ilçemizde ziyaretlerde bulunuyoruz. Öyle abartıldığı gibi vatandaş tepkili ve şikayetçi değil. Vatandaş aksine, ‘Zor günler yaşıyoruz. Ama biliyoruz ki yine bu süreçten bizi çıkaracak AK Parti kadrolarıdır. AK Parti seçmeni de CHP seçmeni de İYİ Parti seçmeni de aynı şeyi söylüyor. ‘Sizinle aynı gemide değiliz ama bu gemiye yine Recep Tayyip Erdoğan kaptanlık eder’ diyorlar” ifadelerini kullandı.

Son olarak fındık fiyatını de değerlendiren Erdoğan Atabek, “Fikrini aldığımız çiftçimiz, alım fiyatının beklentiyi karşıladığını söylüyor. Fiyattan çok memnunlar. Hatta randımanı yüksek fındık neredeyse 60 liraya geliyor. Dolayısıyla vatandaşın memnuniyetle karşılaması bizi mutlu ediyor. Ben de çok iyi fiyat açıklandığı kanaatindeyim” diye konuştu. Teşkilat ziyaretinden sonra Erdoğan Atabek, basına kapalı olarak esnaf ziyareti gerçekleştirdi.