-

VATANDAŞINCEBİNDEN PARASI ALINIYOR (izle):

...

Karasu’ya gelerek Karasu Halk Pazarı’nı ziyaret eden Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanı Fatih Sevindik, İlçe Başkanı Salim Direk ve teşkilat üyeleriyle birlikte vatandaşın sorularını yanıtladı, esnaf ile sohbet etti. Tezgaha geçen Sevindik, satış yaparak ekonominin durumuna da dikkat çekti.

Karasu halkının büyük ilgisiyle karşılaştıklarını ifade eden Başkan Fatih Sevindik, sık sık vatandaşlar tarafından durduruldu ve vatandaşın sorularına yanıt verdi. Pazar çıkışı vatandaşlarla simit yiyen ve çay içen Sevindik’e en büyük ilgi gençlerden geldi.

DAVUTOĞLU, KARASU’YA GELECEK

Ziyaretten memnun kaldıklarını belirten İl Başkanı Fatih Sevindik, “Karasu’da teşkilatlanmamızı tamamladık. Kısa süre içerisinde ilçe kongremizi de yaparak Genel Başkanımız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nu da Karasu’ya getirmek istiyoruz” dedi.

“Karasu, Türkiye’nin özeti gibi. Çünkü yaz sezonunda adeta tüm Türkiye, ülkemizin her yerinden tatilciler Karasu’da toplanıyor. O insanlara hizmet vermek ve takibini yapmak lazım. Bu nedenle Karasu’yu da oldukça fazla önemsiyoruz” diyen Sevindik, şu açıklamalarda bulundu:

ERKEN SEÇİM GÜNDEMDE

“Sahaya erken indik. Bunun sebebi de ufukta bir erken seçimin görülüyor olması. Anayasaya göre Cumhurbaşkanı’mız ikinci dönemini tamamlayacak ve yeniden aday olamayacak. 22 Haziran öncesi aday olmazsa da bir daha aday olamıyor.

Türkiye’nin bir erken seçimin kıyısına geldiğini de görüyoruz. Karasu’ya gelerek esnafımızı ve halkımızı gezdik. Halkın içerisinde ciddi bir sıkıntı var. Ekonomik sorunlar var ve çözümlerini de sahada tespit ediyoruz.

PARANIZ CEBİNİZDEN ALINIYOR

Doların ve Euro’nun yükseldiği bir dönemde esnafın iş yapması çok zor. Bir gecede paranız cebinizden alınıyor. Bu tabloyu 1980’li yıllarda yaşamıştık. Enflasyon ve döviz artışı vatandaşın belini bükmüştü. Yine büküyor.

Sahaya inmemizin sebebi de bu. Vatandaşımıza anlatıyoruz, sorunlarını dinliyoruz. Gelecek Partisi’nin iyi bir netice alacağını sahada görüyoruz.

ŞEFFAFLIK YASASINI ÇIKARTAMADI

Başbakanlık döneminde şeffaflık yasasını çıkartmaya çalıştığı için engel olunarak başbakanlığından olan Genel Başkanımız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’nun nasıl direndiğini gördük. Onu da halkımıza anlatıyoruz.

Davutoğlu giderken Dolar kuru 2 lira 65 kuruştu. Bugün10 liraya yaklaştı. Beş senede Dolar dörde katlandı. Yanlışlara o günlerde de itiraz ediyorduk, bugün de itiraz edeceğiz. Vatandaşımızla mücadelemizi sürdüreceğiz”